cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cj5tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,521

cj5tr

Ana Kamp
Arkadaslar merhaba,

Cj5 lerde yukseltme yapmak ısterken kullanılacak yontem konusunda farklı ıkı fıkır var ;

Benh bu konuda uzman olan arkadasların yardımını ve fıkırlerını rıca edıyorum;

1-YUKSELTME ICIN ARACI KUPADAN YUKSELTMEK DAHA YARARLI OLUR CUNKU BOYLECE ARACIN DENGESI YOLDA BOZULMAZ

2-HAZIR SATILAN MAKASLI SUSPANSIYONLU YUKSELTME KITLERI DAHA IYIDR HIC UGRASTIRMADAN VERİMLİ SÜRÜŞ SAĞLAR.

SİZ FİKRİNİZİ BENIMLE PAYLASIRSANIZ COK SEVIRINIMM
:smiley:

Etiketler
Ynt: cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım

Takacağınız lastik ebatı yükseltme şeklini belirleyebilir. 33 lastiğe kadar kupa yükseltmesi sonuç verebilir ama daha büyük lastiklerde mecburen yükseltme kitini kullanmak durumundasınız. Bu iki yönteme ilave soa dediğimiz makasları dingilin üzerine almak. Makas küpelerini uzatarak yükseltmek, makas kavislerini artırmak. CJ de seçenek çok. Portal aks kitleri bile var ;D

jeep' Alıntı:
Takacağınız lastik ebatı yükseltme şeklini belirleyebilir. 33 lastiğe kadar kupa yükseltmesi sonuç verebilir ama daha büyük lastiklerde mecburen yükseltme kitini kullanmak durumundasınız. Bu iki yönteme ilave soa dediğimiz makasları dingilin üzerine almak. Makas küpelerini uzatarak yükseltmek, makas kavislerini artırmak. CJ de seçenek çok. Portal aks kitleri bile var ;D

goktug bey cok tesekkur ederım bılgı ıcın

benım lastıklerım sanırım33 luk olucak ,,,

yukseltme kıtı kupadan yukseltmeye gore cok daha pahalı oldugundan sızlerden bılgı almak ıstedım

hangısının performası daha ıyıdır

ayrıca gorsel olarak gorebılecegım bır resım varmıdır( kupadan yukseltmeyı )

kupa yükseltme beraberinde bir çok sorun getirir. Radyatör bağlantılarından tut da benzin depo hortumuna kadar ayar verilmelidir. 33 lastik için en güzeli 2.5" yükseltme kiti al kurtul. Yaman jeep yunus beyin cj sinde hem kupa hem de kit yükseltmesi var. Resimlere bakarsınız.

jeep' Alıntı:
kupa yükseltme beraberinde bir çok sorun getirir. Radyatör bağlantılarından tut da benzin depo hortumuna kadar ayar verilmelidir. 33 lastik için en güzeli 2.5" yükseltme kiti al kurtul. Yaman jeep yunus beyin cj sinde hem kupa hem de kit yükseltmesi var. Resimlere bakarsınız.
goktug bey cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

ancak benım elımde 4 luk yukseltme kıtı var ozaman 35 lık lastıkmı almalıyım

tesekkurler

4" yükseltme kitine 33 lastik takabilirsiniz. Sorunsuz kullanırsınız. Aracınız kaç model ? 33 lastikleri önceden takıp denediniz mi? Ayna mahruti değişimi gerekebilir..

jeep' Alıntı:
4" yükseltme kitine 33 lastik takabilirsiniz. Sorunsuz kullanırsınız. Aracınız kaç model ? 33 lastikleri önceden takıp denediniz mi? Ayna mahruti değişimi gerekebilir..

arac 78 model sız kac ınc onerırsınız?

41/10 ayna mahruti vardır büyük ihtimal. o zaman 33 lastik sınırda idare eder. 35 takmak için değişik modifikasyonlar yapmak gerekir. 4 " yükseltme ile 33 lastik sırıtmaz..

valla bendede 33 lastik var tar otodan fiyat aldım kitin markasını unuttum ama kitle beraber aracın celik fren hortumuna kadar degistirdikleri parçalar var 3.300 fiyat verdiler,yaman jeepdende fiyat aldım oda aşşagı yukarı aynı,

Trail Master 4"kiti öneririm. Google'a yazarsanız Türkiyedeki satıcısına ulaşabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.