CJ5 İle Alakalı Sohbet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,630
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Bu araçların modifiyesi çok güzel ve hesaplı oluyor. Yalnız kullananlardan tek şikayet akaryakıt tüketimi :smiley:

Hobby aracı olarak haftasonları kullansan,yılda yapacağın çok çok 5000 km.
Bunların en büyüğü 4,2 l.
2500 cc. olanları da var.
Max. 50-60 YKRŞ/ km hesabı ile yılda harcayacağın en fazla 2500-3000 ytl.
Sigaraya yılda verilen parayı düşünürsek!!!
Ben böyle bir alete LPG taktırmam bile.

gerçekten harika araçlar yada ben çok kullandım diye ayrı bir yeri var hayatımda bir kaç satılık araç sahibine mesaj gönderdim ama henüz cevap alabilmiş değilim
birisinin üstünde 3.3 nıssan patrol dizel motor var ama fiyat baya yüksek diğerlerine göre
birisine j9 pejo motoru takmışlar fiyat uygun ama sahibini bulamadım henüz acaba j9 motoru bu araçta işe yararmı diye tereddütteyim
benzinlilerde genelde lpg takılmış araçlar orjinal motoru olan pek kalmamış

yücel' Alıntı:
gerçekten harika araçlar yada ben çok kullandım diye ayrı bir yeri var hayatımda bir kaç satılık araç sahibine mesaj gönderdim ama henüz cevap alabilmiş değilim
birisinin üstünde 3.3 nıssan patrol dizel motor var ama fiyat baya yüksek diğerlerine göre
birisine j9 pejo motoru takmışlar fiyat uygun ama sahibini bulamadım henüz acaba j9 motoru bu araçta işe yararmı diye tereddütteyim

Yarar yarar. Ben Murat 124 motoru takılmışları gördüm keçi gibi sekiyorlardı ;D ;D ;D

yücel' Alıntı:

patrol motorluya ne istiyorlar?

nadir abi aracı görebileceğin adresi yazıyorum
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2946627

aklıma takılan bir durum daha var benim kullandığım araçlarda 3 vites kolu vardı bunlarda 2 vites kolu var aralarındaki fark nedir acaba

evet 3. vites kolunu çok ağır arazi şartlarında devreye sokuyordum çamura saplandığım zamanlarda o sayede çıkıyordum
kullandığım modelle baktığım modeller hemen hemen aynı ve özelliklerinde diff lock olduğu belirtiliyor
ilgilendiğim ilanların birine pazarlık payı varmı diye mesaj attım
gelen cevap ilginç : ufak bir pazarlık payı olabilir 1000$

Yücel,ilanı inceledim.Fiata bir şey diyemiyeceğim.Sahibidir,ister.
Benim diyeceğim 5-7500 YTL gibi bir tane benzinli bulursan,motor-kaporta dahil max.15.000 YTL'ye güzel bir alete sahip olursun.Biz de çevremizle sana yardımcı oluruz.Sana bir tane 2.7-2.9 dizel motor (faturalı 4 zyl.nissan,toyota pick-up'lardan çıkma) buluruz.

Bence benzinli ve dizelin hesabını iyi yapmak lazım
motor değişimi baya masraflı bir olay, günlük kullanılmayacaksa ki CJ-5 günlük kullanılacak bir araç değil bence hiç motora dokunmayın
yapacağınız masrafı 10 senede bile çıkaramazsınız

Orası öyle ; ben de 3 no.lu cevapta aynısını söylemiştim zaten.Kısa vadeli kullanımlar için araçların orj. bozmamak lazım.
Gene de hepsi bireysel tercih meselesi.Biz sadece birikim ve deneyimlerimizi aktarıyoruz.

abi o cj5'e sağlam bir hard-top takarsan günlük de kullanabilirsin. bir de 2.9 dizel takarsan araç zaten hafif, yakıt masrafı yarı yarıya düşer ve arazide de tam bir canavar olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri