cj5 çok istiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasin911 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,249

yasin911

Yeni Üye
cj5 çok istiyorum fakat nasıl sahibi olmalıyım kendim mi toplamalıyım yoksa satın mı almalıyım beğendiğim cj5 lere istenen fiyat 25 30 bin tl , 25 bin vermelimiyim yoksa kendim toplasam dahamı ekonomik olur

Etiketler
Ynt: cj5 çok istiyorum

önclikle mrb bence cj5 istemeniz dogal bir hakınız ama bence cj5i toplamak daha iyi bir seçenek çünkü cj5 alsanız istediginiz özelliklere sahip olmayabilir toplamak daha mantıklıdır toplarken istediginiz şekilde oynama yapabilir istediginiz parçayı söküp takabirsiniz eger toplamaya karar verirseniz bizim dükanımızda yani apodayı jeep garajda toplayabiliriz.
Adres=Atatürk oto sanayi 2.kısım 14.sokak no504 2.katdayız Maslak/İstanbul
eger ulaşmak isterseniz telefon=05436729881

peki maliyeti ne olur cj5i toplamanın herşeyi ile ben istanbulda ikamet etmiyorumda iyice öğrenip yola çıkmam lazım haliyle sıfırdan bana ne kadara maal olur şöle şık bir cj5

Bana kalırsa öncelikle cj konusunda tam bilgiye sahip olmadan cj toplamak bana yanlış geliyor insan bilmediği bir konuda ne kadar başarılı olabilirki ben olsam bilgi dağarcığımı geliştirir ve daha sonrada durumuma göre neye karar vereceğimi netleştiridim.

ormanci1907' Alıntı:
önclikle mrb bence cj5 istemeniz dogal bir hakınız ama bence cj5i toplamak daha iyi bir seçenek çünkü cj5 alsanız istediginiz özelliklere sahip olmayabilir toplamak daha mantıklıdır toplarken istediginiz şekilde oynama yapabilir istediginiz parçayı söküp takabirsiniz eger toplamaya karar verirseniz bizim dükanımızda yani apodayı jeep garajda toplayabiliriz.
Adres=Atatürk oto sanayi 2.kısım 14.sokak no504 2.katdayız Maslak/İstanbul
eger ulaşmak isterseniz telefon=05436729881

Ben forumları sürekli takip ediyorum ilk defa hiç tecrübesi olmayan birine direk al topla hatta gel biz toplayalım diyeni görüyorum. Onca tecrübeli ustalar yeni başlayanlara toplamakdansa yapılısını alın diye nasihat ediyor, ben yaklaşıma şaşırdım doğrusu bence amacını aşmış bir nasihat diyorum.

arkadaşlar ben sadece tavsiyemi söyledim ayrıca ben illa gel topluyalım memlun kalırsın gibi bir şey demedim ama toplamak isterse daha iyi olur çünkü o araç üsütünde istedigi oynamayı yapar dedim ama hee derseki arkadaşımız ben toplamak istemiyorum araç alıp alışıp sonra belki toplarım derse ona karışamam ben sadece yardımcı olmaya çalıştım toplamak isterse yardımcı oluruzz.

cj serisi araçlar zevk meselesidir kimisi cj5 sever kimiside cj 6 cj 7 cj 8 gibi tamamen bu binicinin insiyatifinde olan şeylerdir ..kendiniz toplama yada hazır alma konusuna gelince buda bir tercih meselesidir ama her ne olursa olsun önce size bilgi lazım bu sebepten site içinde cj araçlar hakkında inanamayacağınız kadar bilgi var hatta abd bile bu kadar bilgi a z bulunur :smiley:))

cj serisi araçlar genelde özel zevk için olduğundan görsek resimler teknik bilgiler kaporta aksesuar ve ekipman acısından dibi olmayan kuyu gibidir herşey sizin belirleyeceğiniz bütce ile alakalıdır okuyun inceleyin anlamadığınız bişe olursa o zaman seve seve elimziden gelen yardımı yaparız

ünal bey olayı gayet iyi açıklmış. bence de önce bilgi topla CJ 5 - 6 - 7 - 8 arasındaki fark nedir sana kullanım olarak en iyi cevap verecek hangisi? Offroad mı yapacaksın cadde de mi kullanacaksın önce bunları öğren bunların cevabını bul
sonra teknik olarak bilgi topla. dana44 nenir t176 nedir C tipi motor nedir? bunları öğren satın almaya gittiğinde sadece kaportadaki parıltıya andanma ;)
bu sorunların cevapları sitede çeşitli konularda defalarca yazıldı anlatıldı. rahatlıkla ulaşabilirsin. toplayanlarında ne fiyatlara araç topladıklarını da yaklaşık rakamlarda fikir edinebilirsin.

ünal ve cj7 arkadaşlarıma katılıyorum,bu iş zevk işi,ben yapılmış bir cj5 aldım kendimce pek eksiği yoktu ve cj bilgimde çok azdı, alırken 18500 verdim,üzerine yaptığım masraflarla 38000 i buldu,tamamen kişisel zevkinizle ilgili,5000 e de cjye binersiniz,55000 e de cjye binersiniz...önce işi öğrenmeye çalışın sonra yapılı bir araç almanın daha doğru olduğunu göreceksiniz ama illaki sizde üzerine birşeyler yapmak isteyeceksiniz,bu işin keyfi burda zaten...Şunuda bilmenizi isterim ne kadar ekmek o kadar köfte...İnt.de 30000 üzerinde araçlar görüpte bu fiyatlar verilirmi demeyin,yaparken zaten veriyorsunuz...

hepinize teşşekkür ederim bilgi dağarcığımı genişletip tekrar düşüneceğim

Toplanmışınıda alsan CJ serisi araçlar için haracayabileceğin rakamın sınırı yok hertürlü değişikliği yapabiliyorsun..... Ben ne toplanmış araçlar gördüm alınır alınmaz o gün binlerce lira para harcanabiliyor. önemli olan alınırken dikkat edilecek bir kaç husus var onlara dikkat etmen bu konularda siteki formlarda mevcut incele , araştır. kararını ver.

hiç uğraşma derim en iyisi yapılı alman yaparken boynuz kulağı geçer ve her usta ayrı bişeyler söyler arada kalırsın ki cjden anlamadığını söylemişsin kolay av olursun

Bende jeep cj isitıyorumm ya toplamalık 8-9 bine toplıcagım kaporta casa göğüslük al takım orjınal olsun motor sanzuman mühim değil söküp atıcam asfalt arabası yapıcam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR

Geri