hotquns' Alıntı:off 600 700 ne diyosun pasa ya cok yakıyormus
ben hiç 45 krş yakmadım yada yakamadım ne yaptıysam olmuyor nasıl başarıyorsunuz belirtebilirmisiniznicodemet' Alıntı:slm,
benim 80 cj 6 lpg ile şehir içi km de 50 krş yakıyor ki ayarlarından memnun değilim.şehirler arası yolda ise yaklaşık olarak 42-45 krş arası oynuyor.
lpg donanımı yerli marka.
inşallah olur vallanicodemet' Alıntı:Dostum öncelikle ateşleme sistemini çok iyi gözden geçirmen gerekiyor,sonra karbüratör ve vakum hava ayarlarını.Araç benzinde çalışırken avansı ve rölanti ayarı en iyi şekilde yapılmalı ve motorda ciddi bir sorun olmamalı, ki benim yaptıklarım bunlar,gaz ayarınıda yaptıktan sonra yakıttada bu noktaya ulaşırsın.ben atiker kullanıyorum ve aldığım değer en son 50 krş şehir içi ama ben bunun altınada ineceğime eminim.üzerinde çalışıyorum.hatta bugün manifolt egsoz bağlantısında bir kaçak tespit ettim ve onardım.motor çok rahatladı.yarın tekrar avans üzerinde çalışacağım ve bu beni şehir içi 47-48 krş a çekecektir umarım.
94 cj varmı ??? ??? ??? ???kaptan_11' Alıntı:benim cj 5 94 model yürür aksamı kusursuz ancak motoru 2.5 sılverston mvt lastiklerle şehir içi kollamadan kullanıyorum 48 krş yakıyor mtv side ruhsatta motor 1600 cc göründüğünden yıllık 90 tl .
birtek bende var.bafralı55_jc5' Alıntı:94 cj varmı ??? ??? ??? ???