CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Efrasiyap Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,504

Efrasiyap

Yeni Üye
Yer
izmir
Herkese merhabalar.

Cj3 için hangi şanzımanı önerirsiniz. aracta 1.6 tofas motoru bulunmaktadır. hem 4x4 destekleyecek, hem de asfaltta performans gösterebilecek bir şanzıman ariyorum. teşekkurler.

Etiketler
Ynt: CJ3 İÇİN HANGİ ŞANZIMAN ÖNERİLİR?

T-98 Gaizer şanzıman öneririm. Sizin CJ3 onu eskitemez, ömürlüktür. Tofaşla nasıl gider bilmem. Ama CJ3B de Isuzu Gemini dizel motor ile fişek gibiydi. Akrabamda vardı çok memnun idiler.

kardeş ben bafrada jip ustasıyım sana bu akılı kimse vermez...senin tofaş motoruna ankarada numarasını verebilirim askeri bi fabrikanın jipe fabrikasyon bi şanzımanın tavsiye ederim 4 vites fort minibüs 86 model ana şanzımanlarını jip arazi şanzımanıyla birleştirmiş hazır halde.orijinal gibi takacan sorunu unutacan yokuşta 1. vitesle istediğin gibi kalkar.orijinal şanzımanı yokuşta durdumu kalkmaz..

gdfsre.jpg

ismail55' Alıntı:
kardeş ben bafrada jip ustasıyım sana bu akılı kimse vermez...senin tofaş motoruna ankarada numarasını verebilirim askeri bi fabrikanın jipe fabrikasyon bi şanzımanın tavsiye ederim 4 vites fort minibüs 86 model ana şanzımanlarını jip arazi şanzımanıyla birleştirmiş hazır halde.orijinal gibi takacan sorunu unutacan yokuşta 1. vitesle istediğin gibi kalkar.orijinal şanzımanı yokuşta durdumu kalkmaz..

peki harikan motora aarazi için güçlü ve ağır devir bi şanzıman ne önerirsiniz ustam aracım 64 model genizş taban lastik var

ismail55' Alıntı:
[23 diş enter şanzımanı ömürlük olur.şanzımanı unutursun.... :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

bu 23 dis enter sanzimani geri vitesi 2.vitesin yaninda olan 1.vitesi senkromecsiz olan sanziman mi acaba

merhaba bende kastamonuda tamirciyim benimde tuzlam var bitane ismail usta karabüklü bi arkadasım var ONUNDA TUZLASI VAR 16000 TOFAŞ MOTORU 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANI VAR ARAYA Bİ FLAŞ TAKILMIŞ ORJINAL ARAZİ ŞANZIMANINA TAKILI ANLICANIZ 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANLI VE 4*4 ÇALSIYOR.ben o arkadasın numarsını bulim yazarım size yada sizde sorabılırsınız karabükte tanıdıgınız varsa. bende muayneden geçirimde bende 1600 e dönebilirim çünkü o araba 1 vitesle patanajla kalkıyordu yerınden gayet ıyıydı yani

ismail55' Alıntı:

Numarayı gönderirseniz sevinirim ismail usta.

AYDIN KARDEŞLER HURDACILIK...05327267601,,,,,03123964058 SÜLEYMAN AYDIN HURDACILAR SİTESİ A 3BLOK NO926 YENİ MAHALLE İVEDİK

caner_tee' Alıntı:
merhaba bende kastamonuda tamirciyim benimde tuzlam var bitane ismail usta karabüklü bi arkadasım var ONUNDA TUZLASI VAR 16000 TOFAŞ MOTORU 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANI VAR ARAYA Bİ FLAŞ TAKILMIŞ ORJINAL ARAZİ ŞANZIMANINA TAKILI ANLICANIZ 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANLI VE 4*4 ÇALSIYOR.ben o arkadasın numarsını bulim yazarım size yada sizde sorabılırsınız karabükte tanıdıgınız varsa. bende muayneden geçirimde bende 1600 e dönebilirim çünkü o araba 1 vitesle patanajla kalkıyordu yerınden gayet ıyıydı yani

Karabüklü arkadaşa ulaşabilirsem sevinirim. Benimkini üzerinde ingiliz ford var. 4 ileri. ikiye geçmiyordu. dün 4. vites de iptal oldu.

ismail55' Alıntı:
AYDIN KARDEŞLER HURDACILIK...05327267601,,,,,03123964058 SÜLEYMAN AYDIN HURDACILAR SİTESİ A 3BLOK NO926 YENİ MAHALLE İVEDİK

Teşekkürler İsmail usta. verdiğin numarayı aradım. 1.6 tofaş motor var dedim. bilemediler hangi şanzımanı göndereceklerini. ustan ne isterse parça konusunda yardımcı oluruz dediler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR