ismail55' Alıntı:kardeş ben bafrada jip ustasıyım sana bu akılı kimse vermez...senin tofaş motoruna ankarada numarasını verebilirim askeri bi fabrikanın jipe fabrikasyon bi şanzımanın tavsiye ederim 4 vites fort minibüs 86 model ana şanzımanlarını jip arazi şanzımanıyla birleştirmiş hazır halde.orijinal gibi takacan sorunu unutacan yokuşta 1. vitesle istediğin gibi kalkar.orijinal şanzımanı yokuşta durdumu kalkmaz..
ismail55' Alıntı:[23 diş enter şanzımanı ömürlük olur.şanzımanı unutursun....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ismail55' Alıntı:kardeş ben bafrada jip ustasıyım sana bu akılı kimse vermez...senin tofaş motoruna ankarada numarasını verebilirim askeri bi fabrikanın jipe fabrikasyon bi şanzımanın tavsiye ederim 4 vites fort minibüs 86 model ana şanzımanlarını jip arazi şanzımanıyla birleştirmiş hazır halde.orijinal gibi takacan sorunu unutacan yokuşta 1. vitesle istediğin gibi kalkar.orijinal şanzımanı yokuşta durdumu kalkmaz..
caner_tee' Alıntı:merhaba bende kastamonuda tamirciyim benimde tuzlam var bitane ismail usta karabüklü bi arkadasım var ONUNDA TUZLASI VAR 16000 TOFAŞ MOTORU 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANI VAR ARAYA Bİ FLAŞ TAKILMIŞ ORJINAL ARAZİ ŞANZIMANINA TAKILI ANLICANIZ 5 İLERİ TOFAŞ ŞANZIMANLI VE 4*4 ÇALSIYOR.ben o arkadasın numarsını bulim yazarım size yada sizde sorabılırsınız karabükte tanıdıgınız varsa. bende muayneden geçirimde bende 1600 e dönebilirim çünkü o araba 1 vitesle patanajla kalkıyordu yerınden gayet ıyıydı yani
ismail55' Alıntı:AYDIN KARDEŞLER HURDACILIK...05327267601,,,,,03123964058 SÜLEYMAN AYDIN HURDACILAR SİTESİ A 3BLOK NO926 YENİ MAHALLE İVEDİK