Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?..
Tuncay artikulasyon istiyorsan SOA yapman lazım, SOA yapıp yürütebilirsen, arazide helezonlu gibi olursun. Bir de tabi makas küpeleri ile oynarsan muhteşem olur
Aşağıdaki resimler biraz fikir verebilir... esasında forklift bulup denemek lazım
Ama senin araban bitti, üstünü açtın kullan yazın tadını çıkar, kışın çamura gir... SOA'ya girersen kupayı üstünden alıp rahat çalışmak lazım, boyan yeni ;D hem sonra debriyajı hidroliğe çevirmek, fren borularını uzatmak, motor kulaklarına takviye atmak... bu işi sonu yok... biliyorsun.
37'lerle yırtıcılığı kaybetmemek için mutlaka ayna marutiyi değiştirmek gerekir, ben önce motoru değiştirdim ama oranlar konusunda kafam karışık... getirirsem 5'in üzerinde bir ayna maruti getiricem. Şimdi high steering üzerine çalışıyorum... bitmiyor
bitmesinde zaten!
Bizim CEM (iksje) Cheeroke'yi 37'lerle yürütmeye başladı, önde dana30 kullanıyor, ayna maruti ve kilitlere çok masraf ettiği için değiştirmedi, aks kesene kadar devam sonra WARN'dan alaşımlı aks alacak heralde... yoksa dana44 takmak lazım...
Bu arada Boggerları nerden buldun 44 var mı?
Tuncay CJ' Alıntı:
ufuk abi artikilasyonu biraz daha fazla olamıyormu?
mesela rot kollarını link ile ayırmak gibi..