CJ vs Samurai

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan boxeralfa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,524

CJ vs. Samurai

• Kullanılan toplam oy
    33
Ynt: CJ vs Samurai

Mithatcan' Alıntı:
Haaaaaaa......

Deniz abi hatırlarsan benim XJ'de LPG yoktu direk benzin yakıyodum :smiley:
kardeşim sen istisnasın milli servet düşmanısın ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
v8 arıyom bende ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
acaba suzikiye v8 atsak sıgarmı hafifmişya

Etiketler

v12 yaa sen çok yaşa sıgmaz diye v8 dedim ama v 12 fena olmaz sıgarmı ??? ??? ??? ??? ???
8000 usd var bitane onu alıcam sandıkda komple kelepir ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yaa hiç sımetrik deyilsin tamam v 12 olsun hesapladım ortadan kupayı 20 cm genişletirsek sıgacak
v12 varmı bildigin hesaplı temiş bi makine bakalım işle bi sevap

şitres yok ;D ;D
benim kupa zaten büyük arkada yer bol zaten şindi bile 2 tane 20 lt nato benzin bidonu dolu yedekde bekliyo benzinciyi dagbaşına açmazlarki rahat gezek mecbur tebbiri elden bırakmamak gerek
lpg de koyarız olmassa ekonomik olur ??? ???
ama fazla yakıtla arabanın takla atma riski artar biliyosun mazallah ya takla atarsak benzin dökülür ziyan olur yazık olur yaa

Arkadaşlar çok yakar parçası bahalı arıza yapıor kırılıyo rahat deil konforlu deil koltukları terletiyo zaten onun zevkide orda deilmi.Ozaman alacaksın 1,6 benzinli bi araç lpg takarsın 200 lira yakar artık offroad yaparmısın yapamazmısın onu bilemem.

bende tam onu düşünüyordum samurayiye V8 koymaya gerek yok zaten motoru 1.3 2.0 makina koy toplasın bütün CJ lerin anahtarlarını camurda ;D ;D

Ben rav4 e lpg taktırdım. Fena da olmadı. Motor 2lt olduğu için çekişten düşüş te olmadı, ekonomik te oldu. Offroad kabiliyeti sınırlı ama amaç gezmek olduğu sürece idare ediyor.

Ya Dursun abi hadi bu arkadaşları tanımıyorum neysede sen yapma bari üzülüyorum :(

Geçen sene babanne maceramızı unutma lütfen. (Seni vinçlemiştik)

evedilaz' Alıntı:
dursun abi geçerken babaanne yokuşunda benim anahtarlar düşmüşdü onlarıda alıver sana zagmet ugrar çayını içer alırım senden

Dniz ne demek ivedilikle beklerim cay için şimdiden camuru özledik kiş gelsede benim samuyu yokuş yukarı cekseniz ;D ;D

;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=yFTcyIAo2Kc

Yok deniz hortlatma degilde vidyo hoşuma gitti ;D SJ yarışı beleşten kazandı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR