Cj Tente Boyama????

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,651
Ynt: Cj Tente Boyama????

evet kesinlikle hiçbir şey orijinali gibi olmuyor... fakat bir şey öğrendim, bilirsiniz cj6 nın orijinal tentesi şuana kadar bestop ta üretilmiyordu... genelde tentecilerde bir şekilde yapılırdı. artık bestop bu boşlugu ancak farkettiki buynunda orijinalini yaptı.. ama inanın benim sanayide yaptırdıgım tenteden çok çok daha çirkin... [attachment=1]

images.jpg

Etiketler

CJ-6 nın orjinal tentesi Bestop'ta hep vardı sadece Turkiye'ye gelmiyordu....

olabilir.. Bestop ilk Jeep olan MB'den son Jeep JK'ya kadar bütün modellerin tente ve aksesuarlarını yıllardır üretir...

http://www.bestop.com/index.php?s=6

Konu uzun zaman önce açılmış ama, tekrar aynı konuyu açmak istemedim. Hala bu konuya bir çözüm bulan yok mudur? Özellikle siyah tentelerdeki solma durumu gerçekten ciddi boyutlara varabiliyor. Acaba araç plastik aksamlarını koyulaştırma ve parlaklaştırma işlemlerinde kullanılan yöntemleri denesek olumlu bi sonuç vermez mi? Örneğin badem yağı, oto iç cilaları vs.

arkadaşlar sorununuzun çözümü
Bestop 11205-00 Small Cleaner and Protectant Pack
bestop ürünü satan mağazalarda yada
amazondan alabilirsiniz
bana 250 tl civarında mal olmuştu
siimdi fiyatı düşmüş 37 dolar
100 dolara kadar gümrüğe takılmıyor diye biliyorum yanlışım varsa bilen düzeltsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri