cj sahibi olmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasin911 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,436

Etiketler

Ynt: cj sahibi olmak

Sonuncusu 33 sene önce üretilmiş bir şahesere sahip olmak..(1979 CJ 7 GOLDEN EAGLE)

cj yi tek cümleyle anlatmak mümkün değil ama rahatlamak için birebir,hiç bir aracımı bu kadar özenerek temizlemedim sevmedim,3 yıldır yaptırıyorum yeniliyorum bıkmadım ,herhalde insanın şehirden kaçıp doğada kendini bulması gibi tamamen mekanik olması elektronikten uzak olması cj yide özel yapıyor,cjyi doğaya benzetiyorum,lüks elektronik araçlarıda şehire...

daha 5 yaşında, asker babanın kucağında, o kütük gibi direksiyonunu döndürmeye çalışırsın. Bulaşmıştır artık. öğrenciyken haftalığın ile almak için para biriktirirsin, bütün birikimini bir depo benzinde yutacağını bilmeden. Üniversiteni bitirir bitirmez, askerlikmiş daha iyi bir tahsilmiş dinlemeden işe girersin sırf onu alabilmek için.. Atılan imzalar, ödenen faizler, 36 ay vadeler. kapındadır artık. herhangi bir çipi, kumandası, bagaj düğmesi olmayan kupkuru demir bi anahtar cebindedir ama hayaldir. 5 yaşındayken kucağında olduğun adamı artık yan koltuğuna almış, 1 torba kömür ve 1 tel ızgarayı koltuğun altına koymuş, gidersin ormanlara. Bazende tek başına çıkarsın dağın en tepesine. bir sigara yakıp izlersin doğayı. yolda bırakması, yakıtını yutması, vergisi, kışın soğuğu, yazın güneşi umurunda değildir. Sonra, satmak durumunda kalırsın. 3 kuruş sıkıştın diye satarsın hayalini ve bir daha da alamazsın. üzerinde çekilmiş olduğun birkaç fotoğrafa ve videoya saplanıp kalırsın.

Siz siz olun, heves için değil hayal için almışsanız bu aracı sakın satmayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR