CJ 7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TARB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 97
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,774

Etiketler

Ynt: CJ 7

Uzun süredir bakamadığımdan dolayı ( 11/02) borçlandığım teşekkürlerimi iletiyorum.....İki sene önce boyattığım aracım ilk önce kaputtaki kartalın kafasından daha sonrada kapılardan patlamalar yaparak değerli boyacı arkadaşıma dağarcığımdaki tüm küfürleri sıralamamı yüzüne karşı yaptıktan sonra bu hafta tekrar boya amaçlı soymaya başladım daha öncede belirttiğim üzre kızıma vereceğim için orj kapıları baki kalmak kaydıyla apo nunda yardımıyla 80 model üzeri iki tane hardtoplu CJ 8 kapısı buldum camları otomatiğe çevirtip kızıma kolaylık sağlayacağım.Tüm aksamlarını TAR otodan temin ettim , hazır soymuşken iç halısınıda değiştirip mayısın ilk haftası yeni resimlerini koyacağım....

Fotoğraf-0021.jpg

Bugüne kadar ilk defa bu ORJİNALLİKTE bir CJ gördüm. sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi. Allah kaza bela vermesin. Bunuda gördüm ya Gözüm açık gitmez artık.

TARB' Alıntı:
Uzun süredir bakamadığımdan dolayı ( 11/02) borçlandığım teşekkürlerimi iletiyorum.....İki sene önce boyattığım aracım ilk önce kaputtaki kartalın kafasından daha sonrada kapılardan patlamalar yaparak değerli boyacı arkadaşıma dağarcığımdaki tüm küfürleri sıralamamı yüzüne karşı yaptıktan sonra bu hafta tekrar boya amaçlı soymaya başladım daha öncede belirttiğim üzre kızıma vereceğim için orj kapıları baki kalmak kaydıyla apo nunda yardımıyla 80 model üzeri iki tane hardtoplu CJ 8 kapısı buldum camları otomatiğe çevirtip kızıma kolaylık sağlayacağım.Tüm aksamlarını TAR otodan temin ettim , hazır soymuşken iç halısınıda değiştirip mayısın ilk haftası yeni resimlerini koyacağım....
vakit saat geldi... inşallah işleriniz gönlünüzce gitmiştir de... bizde resimlerden görme fırsatımız olur ;)

Resimler yarın ; övgülere teşekkürler.....E Bay de arada sıradada olsa orjinal teypler satışa çıkıyor FM olanlar TÜRKİYE de çok iyi olmasada çekiyor...

Camcı Fevzi (KUZENLER) otomatik camları yaptı...Yeniden boyandı sökülenler takıldı, yarın koltuklar ve hard top sonra yeni karbüratör ve gazın tekrar montajı..Golden Eagle sticker i ve diğer çıkarmalar amerikadan geldi en son onlar , sonra yeni sahibine devir....

Fotoğraf-0039.jpg

Fotoğraf-0037.jpg

Fotoğraf-0038.jpg

merhabalar ben aracı yakından da gördüm(tarabya da oturduğunuz sitede) ve süper temiz bir araç maaşallah diyelim nazarımız değmesin. bence bundan temizi sıfırı olsa gerek.allah inşallah bana ve tüm cj e sevenlerde nasip eder inşallah.

Alakanıza teşekkür, inşallah diyelim.. CJ yaşam biçimini herkezin giymesi dileğimizdir.....

aracınız gayet guzell ..bol çamurlarr .:smiley:) pekı bu araçın arazıde performansı nasıl .. kullanımı zormu .. zorlu bır parkur için ayrı bır vites varmı ..bıldgım kadar otamatıklerde P; R; D vb gıbı vıtese takammul eden rakamlar var ..bunlarımı kullanıyorsuzun yoksa ayrı bir vites felan varmı..

Topu topu 4 sayfa var , incelerseniz sorularınızın bazılarının cevabı var ...Bir CJ nin arazi performansı sormak.....Otomatik olması dezavantaj değildir..Türkiyede bir tane olduğundan koruma altına alınmıştır hard off road yaptırılmamaktadır , dünyadada sıralamaya gireceği kanaatindeyim.........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR