Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abiler bencede araç çok güzel eksigi şu öne bir winç sonra bir tane push bar yada ön tampon yaptırıp içine winç çok güzel durur yada tampon+pushbar içinede winç çok güzel olur.bizde bir tane topluyoruz araçda v8 makina olacak otomatik koldan vites olacak bu araç bu sayfada adı geçen cj7 nickli abimizindir.şimdi 2 resim koyacam şasenin üstünde bakina şu an orjinal edelbrok makina ayrıca araç maslak oto sanayi 2.kısım 14.sokak no504 kat 2de apodayı jeep garaj tarafından toplanıyor ayrıca tüm jeep markalı araç tamiri bakımı yedek parçası aksesuarı bulunur ve yapılır eger ulaşmak isterseniz.tel=05436729881den ulaşabilirsiniz
şimdi bi cj8 kullanıcısı olarak bizim aracımız renault kangoo ucurumdan uçtu (talihsizilik) 35 derece meğilli rampadan vincin bitanesi çekti karlı olan mekanda vinç ileri geri yaparak battı bnde cj8 le çekeyim dedim fakat ISUZU marka 6 teker vince bi tesir edemedi..bnde de şöyle bi yorum gelişti..sonuçda bu araç benim araçdan daha bi ağer araç....!belki cj8 çekemedi ama arazide diff-lock v.s.. önemli ama ağırlın da önemli bi faktör olduğunu düşünüorum..sadece çekmek olarak değil yola oturmak bağabında da önemli olduğunu düşünüyorum..! ???