Abi maşallah ansiklopedi gibisin. ;DJeepcj7' Alıntı:75'in makaslarıda incedir, ama açık şase arazide daha çok esner... 77 modelin makaslarını 75'e uygularsanız hem asfaltta hemde arazide iyi bir araç olabilir..
aras' Alıntı:Abi maşallah ansiklopedi gibisin. ;D
ilicali29' Alıntı:cj jeep ve diğer jeeplerde her türlü sorunu oto yalçın çözüyor,özellikle yedek parça yapıyor
ivedik org.san.melih gökçek bulv.güneş 90 sit. 613.sok.no:40
tel0312)394 16 61
fax0312)394 16 62
web:www.otoyalcin.com
e-mail:info@otoyalcin.com
hocam cj lerın en serı modelı 80 model midir yhaa onu sorcaktım birde cj lerın asvalt ve arazıde 1 numara olan sanzıman tıpı hangısı ıyı bılgısı olan cevaplarsa sevınırımdadya' Alıntı:1977 cj5 lerde sanırım genel sorunların başında geliyor vitesten çıkma olayı eski arabamdan biliyorum şimdi 1980 model aldım gerçekten üç yıl ama bir hayli gelişme var ön disk frenler çok önemli.ben önceki 77 de tam birşeyler ögrenirken 80 e geçiverdim şimdilerde öğreneceklerim çok şu ara arkadan gelen garip şakırtı fena kafama takılıyor acaba nedir?parke bir yolda dahi şangırtı resmen öyle bir ses ve çalışmayan orjinal hararet göstergesi acaba sorunu neresinde ve sanırım bu tür bir sürü sorun bu sevdanın içinde beni bekliyor ama nerden sevdim şu doğayı demiyecegim bu araba bize lazım...
TamyKayastmom' Alıntı:Nach meiner Meinung, es ist der Irrtum.
t176 sanzımanı nerden bulabılırız vemarmariscj7' Alıntı:CJ serisi 1986 ya kadar gider bu yıldan sonra wrangler serisi başlar ben 1980 sonrası cj5 görmedim türkiyede ama belli olmaz belkide vardır birşey diyemiyeceğim.CJ serisinin en iyi şanzımaı t176 dır bu şanzıman 4 ileridir ve gayette sağlam bir şanzımandır her türlü yol şartlarında sizi üzmeden görevini başarıyla sürdürür birde t150 vardır bu şanzıman 3 ileri olup gayet sağlamdır ama ben t176 yı tercih ederim.