CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,469

beatrix

Zirve
Yer
istanbul
3 sene önce tesadüfen görüp derhal aldigim ( Taroto Tarkan´in eseri...) CJ5 ímin mükemmel özelliklerini Gezenbilir`e girdikten sonra

[attachment=1]

yeni yeni kesvediyorum... Yani anlayacaginiz hazira kondum.... ;D Ne var bunda??? :p en azindan samimiyim... ;D
biraz acemice oldu bu yeni konu acilisi (resim iki kere alt alta, yazilar karisik falan.....) Sonucta bende arabami göstereyim dedim... :smiley:))

CJ5. 004.jpg

Etiketler
Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

cidden şık inşa edilmiş, bu rengin yakıştığı ilk CJ bu herhalde...
kazasız belasız bol çamurlu kışın, bol güneşli kumsallarda da yazın kullanmanızı dilerim.

Evet bende rengine vurulmuştum, özel bir renk; sedefli nar çiçeği. Aklınızda bulunsun yarın öbürgün düşünürseniz boyacıya yönlendiririm...

Yaaapmaaa yaaa....!!!! Anladık hazıra konduk aldık ama neyi eksik?????? Söööyleyin tamamlayalım....:smiley:)))

Ön, arka kilitli difransiyel onda,
Hydrolik direksiyon onda,
Elektronik ateşleme onda,
35 inç lastikler onda,
Boy bos onda, eeeee???

Aslan gibi yakışıklı pilotuda var?

Yoooookkkk....!

Taktım bir kere şu "CADDE İŞİ" ne.

Şaka bir yana tam olark arabayı tanımadan neden "Cadde" imajı????

Samimi...!
Merak ettim...!

Ok.
Tecrübe, camia eksik...!
Ama arabanın günahı ne???? :smiley:)))

üstad ben seni geçen yaz e-5 te giderken izledim ,içimden adama bak ne makina toplamış ama hiç off road çu bir duruşu yok diye geçirmiştim,eğer çamurlu bir off road resimleri gönderde fikrimiz değişsin ???

beatrix' Alıntı:
biraz acemice oldu bu yeni konu acilisi (resim iki kere alt alta, yazilar karisik falan.....) Sonucta bende arabami göstereyim dedim... :smiley:))

Ben haddim olmayarak biraz düzelttim, umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Bu arada araç çok temiz ve iyi toplanmış görünüyor. iyi günlerde kullanın.

Selamlar

Anlasildiiiiii....!!!
Su "Cadde isi" imajini ben yarin nasil silecegimi cok iyi biliyorum:smiley:)) Yarin aksam bekleyin resimleri....!

iyi fotoshop kullanan bir arkadasim var bebekte....!
Ne zamandir kahve icmeye bekliyordu beni......:smiley:)

Ynt: CJ 5 ´imi daha yeni yeni taniyorum

Araç bence çok güzel.Güle güle kullanın.
üstündeki lastikler ve arka + ön kilitlerle gidemiyeceği yer yok.
Bu kadar parlayan bir araç tabiki cadde yorumu alacaktır.
9 İsoff oyunlarından sonra benim araç 3 kere alt yıkamaya girdi.Hala çamurunu dökemedik..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR