CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,469
Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

Ergün Beyde ya çamur alerjisi var veya İstanbul taraflarında yağmur yok.Yoksa yağmur duasınamı çıksak acaba.Başka türlü CJ 5 i görebilme şansımız yok gibi

Etiketler

ankarada olsanız iki tur atınca her yeri çamur oluyo ben artık yıkattırmıyorum isyan ettim

Ergun bey cj yi getirmesede cherokee ile izmittte geçillemeyen nebir camur nede rampa bırakmadı cj yi camurlu görmesemde olur artım kendi adıma

yunus bager' Alıntı:
Ergun bey cj yi getirmesede cherokee ile izmittte geçillemeyen nebir camur nede rampa bırakmadı cj yi camurlu görmesemde olur artım kendi adıma

cj nin yeri ergun abi için ayrı demekki zorlamıyo onu

haklı ben nerdeyse battanıye koyucam cjme donuyorummmm
motor ısınacak kalorıfer ısıtıcak uzun iş ben çoktan gidecegım yere gıdıyorum

ben ısınma ile ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum ozan kalürüfer veya termostat sorunun olmalı diye düşünüyorum göz atmıssındır mutlaka ama bi termostatını yenile bence açık takılmış olabilir derim

yunus bager' Alıntı:

Dikkatınizi çekerim, Toplanma kamp bölgemize inen son yokuşu (ki Önder'in bir daha bu yokuş yukarı çıkılmaz dediği yer....) ilk yukarıya kadar tek hamlede çıktım, yukarıdan geri döndüm, inerken Yeşil XJ ile karşılaşştım ve ince bir ayrıntı >>> aynı yokuşu geri geri çıktım....!!!! ;)
İşte ZJ, işte Ön arka çift difransiyel kilidi, 5200 CC motor ve Pilotaj...... ;)

Dınınınııııııııııııııııııııııııı...........:smiley: ;D ;D ;D

evedilaz' Alıntı:
ben ısınma ile ilgili hiç sıkıntı yaşamıyorum ozan kalürüfer veya termostat sorunun olmalı diye düşünüyorum göz atmıssındır mutlaka ama bi termostatını yenile bence açık takılmış olabilir derim
abi iki gün öncesine kadar çalısmıyodu bile kalorıfer. elektirikcilerin fan bozuk demelerıne aldırmadım baktım sorunu buldum yaptım, bır tane kablo cıkmış yerine takınca halloldu :smiley:
ama bugun tesaduf ya babamın passatı ısınmıyodu tamırcı termostat dedı, gercekten oyleymıs, yarın cj nın termostatını degıstırcem ama degıstırmeden bı acıp bakıyım dıyorum tam olarak nerde bu termostat ( artık her tamırcıye guvenemıyorum her zaman da anlayan cıkmıyo en ıyısı once kendım bakıyım en azından fıkır sahıbı olurum)

senin gibi arac sahibleri kalmadı ;D usta eski parçayı takıyor adamdan yeni parası alıyor adamda eyvallah ;D herkes aracını tanısa .......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR