CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,494

Etiketler
Ynt: CJ 5 ´imi Daha Yeni Yeni Taniyorum

6.sayfadayız hala göremedik bu CJ yi nazar olmaz merak etmeyin bizdede var (okadar parlamasada)

Abi merhaba murat ben sarı cj7 si olup tentesi olmayan;yaaa sizn jeepçiyi tente için aradım uçtu 1500$ Ankarada 1100$bulacam galiba ama sizin araç gibi yapayım diyorum benim için şu insafsızla bir pazarlık yaparmısınız?

Bu sefer tamam yarın izmite geliyor eger gelmemezlik yaparsa zaten dilimden kurulamaz:smiley:)))

ÜÜÜÜÜÜzzzgggüüüüünnnüüüüüüüümmmmm...!!!!!!
Yarın hamsi yemeye gidiyoruuuuummm.! Grand'la :smiley: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bildiğiniz bir "Jeep çamurlama servisi " varmı....!
Hani Afrika'da <Amerikalı sömürgeci asilller pipolarını içmeden önce kölelerine bir kaç sene içirtirlermiş < onun gibi...; göndereyim arabayıda çamurlayıp getirsinler... ;D ;D ;D ;D ;D

beatrix' Alıntı:
ÜÜÜÜÜÜzzzgggüüüüünnnüüüüüüüümmmmm...!!!!!!
Yarın hamsi yemeye gidiyoruuuuummm.! Grand'la :smiley: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Grand'la yarın yeterince çamur toplarız ergün abi fazlasını cj'ye aktarırsın:smiley:)
Bu arada Tarkan abiye selamını ilettim onlarında selamı var size...

Ergün bey anlaşılan delikanlı cj yi camurlamaya hiç niyetiniz yok başka araçla geliyorsunuz.
İzmitti görüşmek üzere

beatrix' Alıntı:
Bildiğiniz bir "Jeep çamurlama servisi " varmı....!
Hani Afrika'da <Amerikalı sömürgeci asilller pipolarını içmeden önce kölelerine bir kaç sene içirtirlermiş < onun gibi...; göndereyim arabayıda çamurlayıp getirsinler... ;D ;D ;D ;D ;D

Tabi bu konuya dikkat etmek gerek. Birden çamura girince ÇAMUR ŞOKU dediğimiz travmatik bir durumla karşılaşılabilinir. Alıştıra alıştıra denemek lazım.

Bir haber okudum. Bu kadar çamura gir diye fazla ısrar etmemek gerek sanırım.

KÜTAHYA’nınTavşanlı ilçesinde, bir kişi üzerine çamur sıçrattığı iddia edilen otomobil sürücüsünü bıçakla yaraladı. Tartışılar Kanal’nde yolda yürüyen Y.A. (46) ile otomobil sürücüsü S.H. (18) arasında “çamur sıçratma” meselesinden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, Y.A. üzerinde taşıdığı bıçakla S.H’yi yaraladı. Durumu ağır Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan S.H’nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Gözaltına alınan Y.A, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR