CJ 2.BAHAR OPERASYONU

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mybrada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,323

Etiketler
Ynt: CJ 2.BAHAR OPERASYONU

mybrada' Alıntı:
Onurcum ön panjur iyi oldu.Babana selamlarımı ilet.İnşallah bi aksilik olmassa pazar günü görüşürüz.
Araç boya işi bitsin gelecem ona.Onla ilgili bi kaç işimiz olacak.Çayıda muhabbeti de güzeldi.
a.s selamızı iletirim biz yaklaşık 1 ay önce ordaydın hüseyün memioglu gezdirdi bizi ormanda öglen 3 ormana giriş gece 12.00 çıkış 1 km 9 saatte geçtik 8 araç sakaryalılar gittiyse bilir orayı ilyashanın tarlası diyorlarmış oranın 100m arkasında yol çökmüş zor indi arabalar sonrada tarlada takıldı bütün araçlar bataklık oldugundan adam 100m ilerden yere vuruyon sen 100m ilerden hissediyosun çok berbat oldu ya ama bu sefer eglenceli geçecek abilerim cj7 ile katılıyorlar GELİYORUZ yani :smiley:

Geçmişler olsun.Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanızı herşeyden daha çok önemsiyoruz..Sağlıcakla

Öncelikle geçmiş olsun. Tez şifalar versin Rabbim.

index.php

Bence dünyadaki en hoş CJ'lerden biriydi aracınız. Zaman zaman açar bakardım fotolarına.
O kadar çok yardıma muhtaç araç varken dışarıda, bu güzelliğin yok edilmesi biraz üzdü beni.

Yenisi de güzel olacaktır mutlaka. Gönlünüze göre olsun inşallah.

Sağolun.
Merak etmeyin.2 araç yapacaz bu birincisi.
2. si yine sizin baktığınız resimdeki gibi mat ve farklı bir konsept te ama daha asi ve güzel olacak.Evet ara. güzel di ama hep kaputtaki kamuflaj deseni kaplama olduğu hemde önceki boyacının beni bir kaç gün uzak olmamdan fırsat kandırarak kalın macun çekmesinden kaynaklanan macun çatlakları midemi bulandırdı.
Bu sefer komple kumlatmamın nedeni sağlama almak.Hatta ben başında olmadan macun bile çektirmedim.Şimdi aracın her noktasında sıfır macun olduğunu biliyorum seçtiğim renkte en ufak zemin hatasını kaldırmamasından dolayı boyacıyı zorlayacak ama bu sayede mükemmel bi zemin elde etmeme neden olacağından özellikle seçildi.
Bence buda çok farklı ve güzel bi araç olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR