Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jacman06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,778

jacman06

Yeni Üye
merhabalar arkadaşlar;

Öncelikli belirteyim yeni katıldım aranıza ve çok hoş bir birlikteliğe benziyor burası. mevzuya girersek de durum şöyle:

Biz 4 erkek arkadaş (yaşlar 19-20) tatil yapmaya karar verdik ve hem maliyetin az olması hemde daha eğlenceli olur düşüncesiyle çadır kurmaya karar verdik ve yer olarak çıralı yada olimposu tercih ettik. fakat bölgeyi bilmiyoruz ve çadır konusunda da hiç tecrübemiz yok bunun için yardım istiyorum.

ilk olarak bu bölgeler de gençlerin ağırlık oluşturduğu kamplar var mı? varsa nereler ve kemer den ulaşımı nasıl yapabiliriz (tabikide arabamız yok)
ikinci side kamp alanı dışında dereye yakın (tatlı su ihtiyacı için) kendimizin çadır kurabileceği boş alanlar var mı?

Gezen bölgeyi bilen arkadaşların yardımlarını esirgemiyeceği zannediyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Çıralı Da Kamp Düşünüyoruz Ama

Gençler,
*Çıralı koyunda kalabileceğiniz kampingler var. Oralarda konaklayabilirsiniz.
Olimposta çadırlık alan yok onu söyleyeyim.Vadiden aşagıya doğru iniyorsunuz kampingler denize çok uzak ve pahalı ayrıca yine sahile gidiş için bilet kestiriyorsunuz özel bir yol vardı oradan gidiliyor. Adrasan' a geçebilirseniz orası nispeten daha sakindir.Cadır kurulabilecek yerde var hemen yanı başında küçük bir koy var ama hareketli değil :smiley: Bu arada,deniz çıralıda biraz dalgalıdır. Adrasan da ise durgun ;)
* Side de kamp yapılabilecek istediğiniz tarzda bir yer ben bilmiyorum Belki vardır

Fotoğraflardan birisi olimpos diğeri adrasan

olimpos gunduz.jpg

IMG_6427.JPG

Çıralı denizi, doğası ve sakinliğiyle bence mükemmel bir tatil beldesi. Ramazan'da Çıralı'ya gittiğimizden dolayı çok sessiz ve sakindi, ama diğer zamanlar da bu kadar sakin ise belki birkaç günden sonra sıkılabilirsiniz. Tatilden neler beklediğinizi yazarsanız belki daha fazla yardımcı olabiliriz. Örneğin daha eğlenceli, hareketli bir yer arıyorsanız Kaş alternatifi düşünülebilir. Kaş'ta güzel kamping'ler bulabilirsiniz. Hem kamp malzemelerini de taşıyacağınız düşünülürse Kaş gibi merkezi bir yere ulaşım daha kolay olabilir.

eozcelik' Alıntı:
Çıralı denizi, doğası ve sakinliğiyle bence mükemmel bir tatil beldesi. Ramazan'da Çıralı'ya gittiğimizden dolayı çok sessiz ve sakindi, ama diğer zamanlar da bu kadar sakin ise belki birkaç günden sonra sıkılabilirsiniz. Tatilden neler beklediğinizi yazarsanız belki daha fazla yardımcı olabiliriz. Örneğin daha eğlenceli, hareketli bir yer arıyorsanız Kaş alternatifi düşünülebilir. Kaş'ta güzel kamping'ler bulabilirsiniz. Hem kamp malzemelerini de taşıyacağınız düşünülürse Kaş gibi merkezi bir yere ulaşım daha kolay olabilir.
cevap için teşekkürler amacımız tam olarak belli değil aslında :smiley: yani eğer ortamı olan (gençlerin ağırlı olduğu eğlence odaklı) bir kamp varsa burası güzel olur ama yok eğer genelde ailelerin geldiği kamplarsa o zaman biz kendi başımıza doğayla başbaşa bir tatili tercih ederiz.

arkadaşlar ilgilere teşekkürler ben sizden kısacası durumu şöyle izah edeyim. çadır var ekip ve ekiman hazır biletler kemere araba yok eldekilerle nasıl bir tatil tavsiye edersiniz ?

jacman06' Alıntı:
arkadaşlar ilgilere teşekkürler ben sizden kısacası durumu şöyle izah edeyim. çadır var ekip ve ekiman hazır biletler kemere araba yok eldekilerle nasıl bir tatil tavsiye edersiniz ?

Fethiyeye gidin derim. kelebekler vadisi ve kabak koyu var . On numara kamp yapılacak yerler.sıkılırız derseniz ilerde katrancı koyu var hepsinde çadır yeri kamp mevcut.Yanlız kelebekler vadisine ulaşım tekne yoluyla :smiley:

Birde yüzme biliyordur umarım herkez.Çünkü Akdeniz derindir sakata gelmeyin sonra.Yüzme bilen yoksa ege izmir tarafını öneririm çünkü derin değil git gidebildiğin kadar :smiley:

Fethiye tarafından alternatif çok ölüdeniz var.Gezilecek yer çok.Saklıkente gidebilirsiniz Fethiye'nin biraz ilerisinde iztuzu plajı var günübirlik gidilebilir.Antalya'ya doğru Patara'ya gidilebilir.

Seçim size kalmış.Yerinizde olsam araba kiralar giderim.o yollarda çekeceğiniz eziyet otobüs parası ıvır zıvır aynı kapıya çıkar.Haftalık kiralayın bi araba öyle gidin derim.

serommm' Alıntı:
Fethiyeye gidin derim. kelebekler vadisi ve kabak koyu var . On numara kamp yapılacak yerler.sıkılırız derseniz ilerde katrancı koyu var hepsinde çadır yeri kamp mevcut.Yanlız kelebekler vadisine ulaşım tekne yoluyla :smiley:

Birde yüzme biliyordur umarım herkez.Çünkü Akdeniz derindir sakata gelmeyin sonra.Yüzme bilen yoksa ege izmir tarafını öneririm çünkü derin değil git gidebildiğin kadar :smiley:

Fethiye tarafından alternatif çok ölüdeniz var.Gezilecek yer çok.Saklıkente gidebilirsiniz Fethiye'nin biraz ilerisinde iztuzu plajı var günübirlik gidilebilir.Antalya'ya doğru Patara'ya gidilebilir.

Seçim size kalmış.Yerinizde olsam araba kiralar giderim.o yollarda çekeceğiniz eziyet otobüs parası ıvır zıvır aynı kapıya çıkar.Haftalık kiralayın bi araba öyle gidin derim.

bizim amacımız zaten antalya yı görmek çünkü ben izmirde oturuyorum geçen senede fethiyede tatil yapmıştık bir hafta ama genede ilginize teşekkürler :smiley:

Selamlar,

1 hafta önce bahsi geçen Adrasan bölgesinde 1 gece konaklama imkanımız oldu.

Adrasan' da cadır konaklamaları için en uygun yer "Jungle Bells" gibi geliyor bana. İşletmede bungalov tarzında evlerde var. Dilerseniz resimlerini ve ulaşım bilgilerini gönderebilirim size.

Şimdiden iyi tatiller..

Halil

çıralıda çıralı camping , adrasanda da beldeiyenin camp yeri var uygun dere kenarında

amacınız olimpos ise ve çadırda kalmayı düşünüyorsanız çıralı en mantıklı tercih olacaktır sizin için. çıralı plajından olimpos sahiline yürüyerek 10 dk bile sürmez. olimposta belirtildiği gibi kamp alanı maalesef yok.

aynen oyle olymposda heryer bungalow ve otel olmus ve sit alanı... çadır atabılecegın bıryer yok... ama bız subat ayında 10 gunluk kampmızda cenevız kalesının altına çadırımızı kurmsutuk .jandarmalı abıler sagolsun karısmamıslardı. ama suan sezon ortası oldugu ıcın hem kalabalık hemde guvenlık baya saglam . çıralıda sıze aylak yasam kampını tavsıye edebılrıım.. ıyı yolculuklar sımdıden :smiley:

2 gece kamp yaptim ciralida ve bu sabah adrasana geldim.pansiyonlarin cadir icin kamp alani var ama cok basik kisacik agaclar dip dibe cadirlar hic hosuma gitmedi bu durum bende cadirimi sahil sonuna dogru buyuk cam agaclarinin altina kurdum cevrede bi kac tane karavanda var zaten gorebilirsin.dus-wc sorun oluyor ama onuda eger yemegi disarda yersen gittigin mekanlarin dus ve wc sini kullanabilrsin ben sahsen oyle yaptim.cok uzun süre kalcaksaniz kötüde olsa bir kamp alani lazim ama 2-3 gun icin degmez derim ben.yanartas cikarsaniz sucuk ekmek yapmadan inmeyin derim:smiley:) iyi tatiller

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR