Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NAZIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,481
Ynt: Çinili Göl Tırmanışı ve Kraterden Çıkış

Hamdi ,mehmet becceyi duydun daha once bir arac suziki vitara diff kilitli inmiş ve cıkmıs sende inebilirsin :smiley:)

Etiketler

Mahmut usta cinilde görüsürüz inerim ama cıkabilirmiyim , cok zor hatta imkansız ama deneyecegim:smiley:)

Arkadaşlar, rampayı çıkamayanlar için tehlike söz konusu olabilir !!! Geri gelmenin çıkmaktan daha tehlikeli olduğunu gözden kaçırmayalım.

Uyarılarınızı dikkate alıyoruz kesinlikle haklısınız arkadaslar bu konuda deneyim sahibi bilgi tskler:smiley:)

ikinçi resmi görünçe fikrim biraz degişti zeminin taşlık olması büyük bir avantaj defandereme güvenemem ama j5 le burayı cıkarım bundan daha dik yerlerede cıktım ama bukadar uzun mesafeli degildi ta5che mersin bölgesi saim yel

ta5che' Alıntı:
ikinçi resmi görünçe fikrim biraz degişti zeminin taşlık olması büyük bir avantaj defandereme güvenemem ama j5 le burayı cıkarım bundan daha dik yerlerede cıktım ama bukadar uzun mesafeli degildi ta5che mersin bölgesi saim yel

Saim bey bekleriz önümüzdeki günlerde gezimiz ile ilgili konu başlıgı açılacaktır..

ilk evela tebrikler nazim'cigim ! bu basligi simdi gordum kardes :-[ cok muhim bir olay, gercekten. bu zemin cocuklar ile buyukleri ayirt etdiriyor galiba.

allah hepnizin yolunu acik etsin. kazasiz belasi, kirmadan dokmeden gezin ve yuvaya tekarar donun.... ;)

yasa cartop bizi p3'lere kadar gonderdin. bi zahmet clubwagen'e de eklersen iyi olur. sevgiler saygilar mehmet abi.

hmmmm, aslinda nazim gardas neden benim adim hic gecmedi bu konuda ????

aslinda bu bir huseyin ve mahmut usta ortak etkinligidir :D :D :D :D :D :D :D :D :D son soz sizin olsun... ;D

operasyon tamamdir. allah isterse yarin emanetler yaninda olur ;)

herkese sevgiler , saygilar.

huseyin kurtbas

zeminin kayalık ve boş taşlar oldugu yeni resimde daha iyi görünüyor meyil kaç derece acaba 40 45 derece gelirmi yinede 2 ile parçalar 3 ile çıkarım hele siz sigarayı bırakacaksaniz 4 bile atarım :D

En güzel haberi sen verdin Hüseyin kardeş!
Beklemedeyim :smiley:

Dumrul arkadaşımızı da bekliyoruz. İnşallah sigarayı hepimize bıraktırarak büyük hayır işlemiş olacak.

Nazım

Evet huseyinim bu bir mahmut ve huseyin usta etkinligidir geri de olsan bile lojistik destegine minnettarız ...fazla geciktirmeden parcaları gonder ki sigara saglıga zararlıdır diyorum öpüldün tskler ...cok ivedi bekliyoruz:smiley:))

dumrul'un arac lc mi ??

millet G class'i etilerde veya hulya avsar'in paparazi roportajlarinda gormeye aliskin.

oysa G,dunya ordularinda esas hizmet veriyor. australian army yillardir lc kullanriken simdi G'ye dondu.

nazim'cigim bizi temsil ediyon kardes. lutfen anlimizi acik tut ha,,,,

btw, lastik havalariniz nasil be kardes ? o zemin cok dusuk psi ister. onler 10 psi arkalar 8 psi bence idial. damba dumba cikmak bize yakismiyor....
bence bir provasini yapin. hepiniz yapin, oyle fark ediyor ki tirmanma gabiliyeti sok olursun !!

hayirli geziler...

umrul bey 3.4 degil baya bir megili var resimde cok basit gibi gözüküyor araya gittinizmi fikriniz degişeçektir . ben bile ilk resimden baya bir kortum ikinçi resim cesaret veriçi yerinde görmek gerekir saygılarımla mersinden saim

Geçen sene gittiğimde yürüyerek zor çıktım gerçekten aracın yardım almadan çıkması çok zor geriye kaçırdığınızda araca hükmedemezseniz takla atarak inersiniz bence tehlikeli zor yollar ekibi deneyimli olmasına rağmen vinçleyerek çıktı ama nazım beyide kutlamak lazım övünmekte yerden göğe kadar haklıdır :D

Selamlar,

Alet işler el övünür :smiley:
Şaka bir yana amacımız övünmek falan hiç değil, övünülecekse de; bunu hak eden aracı hazırlayan Mahmut Usta'dır.
15 yıl önce niva ile inip çıkamamanın kuyruk acısından kurtulmanın verdiği heyecanı paylaştık.

Nazım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78218.new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR