Çıkma Dizel Defender Motoru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nailox41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,697
Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru

nailox41' Alıntı:
yanlızca arazi şanzımanında grup dişli ve karşılığı değişiyor
arazide şu ana kadar ön kısa akis kesmesi haricinde problem yaşanmadı kesme sebebide geri zorlamadan oldu diğer aracımızın bir tanesi orjinal motorla geri zorlayınca kesmişti
cvp için teşekkurler

Etiketler

Trafikte faal olan arcın üzerinden çıkan motor,bildiğim kadarı ile takılamıyor.Sebebide motor sağlam olsaydı deyişmezdi mantıgı,ben uğraştım.Motor tadilatı yaparken sizden motorunu aldığınız arcın ruhsatının hurdaya ayrıldığını yazması gerekiyoridi.Bana anlatılan bu ,matıkta şöyle araç hurda motor sağlam

h.e.s' Alıntı:
Trafikte faal olan arcın üzerinden çıkan motor,bildiğim kadarı ile takılamıyor.Sebebide motor sağlam olsaydı deyişmezdi mantıgı,ben uğraştım.Motor tadilatı yaparken sizden motorunu aldığınız arcın ruhsatının hurdaya ayrıldığını yazması gerekiyoridi.Bana anlatılan bu ,matıkta şöyle araç hurda motor sağlam
motor değişiminde kriter ya üzerindeki ile aynı olacak yada eskisinden daha üstün olacak bizim çıkardığımız motorlara noterden blok satış sözleşmesi yapacağız yeni motor ruhsata işlenince eskisini trafikten alınacak belge ile işletebiliyoruz işlemleri yapan arkadaşın açıklaması böyle önümüzdeki günlerde netlik kazanacak

Ben böyle bir motor taktırdım işletemeyince söktürdüm.Benzinliye, benzinli motor daha önce yazdığım mantığı söylediler.Fakat idda etmem kanun deyişir,muameleci bir yol biliyordur,çünkü benzine dizel takılmaz deniyordu ama takabiliyormuşun bazı kuralları varmış.Bununda en zor tarafı,tse'den hatırladığım kadarı ile gürültü ve uygunluk,bunun içinde bir ücret var.Biz o zaman muameleci ile hesap yaptık harcını kurtarmıyor ondanda vaz geçtik,neyse yolunu bilen yapıyor ama masrafının deyip deymiyeceğinin hesap etmek lazım. Ben bilkgiçlik taslamak için yazmadım,böyle paylaşırsak birşeyler öğreniriz SELAMLAR LANDÇILAR

h.e.s' Alıntı:
Ben böyle bir motor taktırdım işletemeyince söktürdüm.Benzinliye, benzinli motor daha önce yazdığım mantığı söylediler.Fakat idda etmem kanun deyişir,muameleci bir yol biliyordur,çünkü benzine dizel takılmaz deniyordu ama takabiliyormuşun bazı kuralları varmış.Bununda en zor tarafı,tse'den hatırladığım kadarı ile gürültü ve uygunluk,bunun içinde bir ücret var.Biz o zaman muameleci ile hesap yaptık harcını kurtarmıyor ondanda vaz geçtik,neyse yolunu bilen yapıyor ama masrafının deyip deymiyeceğinin hesap etmek lazım. Ben bilkgiçlik taslamak için yazmadım,böyle paylaşırsak birşeyler öğreniriz SELAMLAR LANDÇILAR
ilginiz için teşekkürler
benim aklımdan bile geçmedi bende şu ana kadar karşılaştığımız tüm olayları yazıyorumki bu işlerle ilgilenen arkadaşlara biraz olsun yardımcı olmak

ogrenci69' Alıntı:
Merhaba,

Elinizde hala 1 adet motor var mı ?
Saygılar,
Sinan
elimizdeki motoru bir arkadaşa söz verdik fakat olumsuz bir şey olursa yakın zamanda haber veririm1 hafta ve ya 10 gün içinde netleşecek

Serdar bey merhaba,
Benim 92 benzinli Defenderim var ve 120ps lik puma motor (tüm ekipmanlarıyla çalışır) almak üzereyim, montaj konusunda bu işi yapacak ustaya ihtiyacım var... bunun dışında orjinal şanzumanımı değiştirmediğim taktirde yapmam gereken değişiklikleri bana yazabilirmisiniz saygılar.. arikanturgay@gmail.com

Acrotech' Alıntı:
Serdar bey merhaba,
Benim 92 benzinli Defenderim var ve 120ps lik puma motor (tüm ekipmanlarıyla çalışır) almak üzereyim, montaj konusunda bu işi yapacak ustaya ihtiyacım var... bunun dışında orjinal şanzumanımı değiştirmediğim taktirde yapmam gereken değişiklikleri bana yazabilirmisiniz saygılar.. arikanturgay@gmail.com
yılbaşından beri dizelden dizele değişim yapmaya çalışıyoruz siz öncelikle benzinliden dizele değişimin prosedürünü bir araştırın daha sonra motoru alın

Acrotech' Alıntı:
Serdar bey merhaba,

benzınlıden dızele donus yapamazssınız....

Görüşleriniz ve önerilerinizi dikkate alıyorum fakat bir çok kişi ile irtibat halindeyim otokarlada iletişime geçtim... Takılabileceği konusunda da iddalı arkadaşlar var! Bana işini bilmeyen tescil memuru, beceriksiz makina mühendisi, güven vermeyen takipçiler ve sadece duyduklarını söyleyen kişilerden çok gerçekten bu konmuyu araştırmış ve tüm kannalları tam olarak tüketmiş bir kişi yada kişilerin cevap vermesi daha önemli Saygılarımla.... (şahsınıza saygım var lütfen alınmayın)

Acrotech' Alıntı:
Görüşleriniz ve önerilerinizi dikkate alıyorum fakat bir çok kişi ile irtibat halindeyim otokarlada iletişime geçtim... Takılabileceği konusunda da iddalı arkadaşlar var! Bana işini bilmeyen tescil memuru, beceriksiz makina mühendisi, güven vermeyen takipçiler ve sadece duyduklarını söyleyen kişilerden çok gerçekten bu konmuyu araştırmış ve tüm kannalları tam olarak tüketmiş bir kişi yada kişilerin cevap vermesi daha önemli Saygılarımla.... (şahsınıza saygım var lütfen alınmayın)

sevgili arkadaşım teorik olarak mümkün evet ama evrak maliyeti çok yüksek ekipmandan hiç bahsetmiyorum sadece evrak maliyeti otokardan alacağız belge yetmiyor üniversitedende belge almanız gerekiyor arkadaşlarımız imkansız derken yapılamaz demiyorlar sat arabayı puma motorlu dizelini al daha ucuza mal olur akıl karı değil diyorlar yinede size kolay gelsin derim eyer hallederseniz ilk olursunuz ve konuyu terardan tartışırız mali açıdan olabilirliğini

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR