çiftalan saklı gölde bir haftasonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirgümüş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,365
Ynt: çiftalan saklı gölde bir haftasonu

herkese selamlar). bende aran›za yeni katildim. hatta bu hafta sonu ilk kez araziye ciktim ama yolun daha cok basindayim. araci yeni aldim, 2003 liberty. yalniz istanbulda parkurlari tam olarak bilmiyorum ciftalan yonune gidip bazi yollara girdim ve beni ufak göllerin oldugu biyere cikartti. sonra yalniz olduum icin geri döndüm daha fazla ilerleyemedim. mesela isoff parkuru diyorlar orayi aradim sitede nerde olduunu ama bulamadim, yazdiklarimi görenler tarif ederse cok sevinirim.. isoff disinda da önerecegigz yerler varsa yine sevinirim..

bu arada lopez yolu denen yeri aradim ama onuda bulamadim ilginctir orada kime sorsam bilemedi..

Etiketler

merhaba isof pistti çiftalan köyüne girmiyorsunuz sahil yolunu takip ediyorsunuz biraz ilerledikten sonra solda ufak bir tabela var okul ormanı yazar ordan içeri giriniz sahile doğru devam edin,birde offroadgezileri bölümünde yerleri öyrene bilirsiniz, görüşmek dileyi ile .

Sanırım bizim dolaştığımız yer orası, okul ormanı tabelasından devam etmiştik, (her ne kadar daha ağaç dikilmediyse de araziyi çevirmişler umarım yakın zamanda ağaçlandırılır) sanırım kaza ile isoff parkurunu bulduk :smiley: güzel ve zorlu bir parkur gibi gözüküyordu. Akşam eve gidince bir kaç resim eklerim buradan tabi senin izninle bekir abi :smiley:

okavakli' Alıntı:
Sanırım bizim dolaştığımız yer orası, okul ormanı tabelasından devam etmiştik, (her ne kadar daha ağaç dikilmediyse de araziyi çevirmişler umarım yakın zamanda ağaçlandırılır) sanırım kaza ile isoff parkurunu bulduk :smiley: güzel ve zorlu bir parkur gibi gözüküyordu. Akşam eve gidince bir kaç resim eklerim buradan tabi senin izninle bekir abi :smiley:
ekle kardeşim görelim nereleri gezmişsin.

bekirgümüş' Alıntı:
merhaba isof pistti çiftalan köyüne girmiyorsunuz sahil yolunu takip ediyorsunuz biraz ilerledikten sonra solda ufak bir tabela var okul ormanı yazar ordan içeri giriniz sahile doğru devam edin,birde offroadgezileri bölümünde yerleri öyrene bilirsiniz, görüşmek dileyi ile .
cok tesekkurler. hafta arasi yarin olabilir bi gidip gezicem tarif ettiginiz yere bakiim umarim bulurum. tesekkur tekrar.. bu arada isoff a giris nasildir yani bi siniri kapisi filanmi var? yada her isteyen parkura girebiliyormu?

KOSTANZA' Alıntı:
cok tesekkurler. hafta arasi yarin olabilir bi gidip gezicem tarif ettiginiz yere bakiim umarim bulurum. tesekkur tekrar.. bu arada isoff a giris nasildir yani bi siniri kapisi filanmi var? yada her isteyen parkura girebiliyormu?
parkurda istediyiniz gibi girebilirsiniz aracınız uygunsatabi,iyi geziler.

Evet bekir abinin izini doğrultunda birkaç resim ekleyeyim, çok fazla vaktimiz olmadığı için ve vaktimizin bir çoğunu saklıgölü aramakla harcadığımızdan çok fazla gezemedim ve fotoğraf çekemedim. Saat 11 gibi yaptığımız kahvaltı =) ve çevresi;

03062012 147.JPG

03062012 131.JPG

03062012 139.JPG

Kahvaltı sonrası okul ormanı tabelasını görünce merak edip daldık yola, ilerledikçe sıcaktan bunalmış hayvanların nasıl serinlediklerine şahit olduk, devamında offroad yapılmış bir yere geldik(sanırım isoff pisti denilen yer) orada ilerledikçe arkadan motokros sesleri geldi, arkadaşlar antreman veya eğitim yapıyorlardı sanırım, sağolsunlar bize de bir iki şov yapıp kendilerini heyecanla izlettirdiler, peşlerinden bir kaç offroad aracı da pistte gezdi. Bir bölümde bir grup motorlu arkadaş eğitim alıyorlardı. Ayrılma vaktimiz geldiği için orayı terk ettik. Yol girişinde ormanlık alanda biraz soluklandık malum hava çok sıcaktı o gün. Girdiğimiz yer çöplükten geçilmiyordu, temizlemeye kalksak sanırım tüm gün yetmezdi, orayı fotoğraflamak istemedim, o anılarımda kalsın istemedim.

03062012 163.JPG

03062012 165.JPG

03062012 166.JPG

03062012 167.JPG

03062012 168.JPG

merhaba tekrar. yarin oglen 12 gibi bi isoff kesfine cikicam, guzel bi deneme olucak benim icin..)

güzel geziler ,güzel fotolar bekliyoruz,büyük ihtimal pazar bende oralardayım.

Merhabalar,
İstanbul'da yaşadığım dönemde hergün sahil yolunu kullanarak 6 sene Küçükyalı-Tuzla arasını gidip geldim.Özellikle hafta sonları yol ile deniz arasındaki alanlardaki piknikçi (veya pislikçi de denebilir) lerin oturup yiyip kalktıktan sonra orada bıraktıkları pislikleri görüp kahroluyordum.
Bu tür pislikçiler her zaman vardır ve olacaklardır, boşuna temizlemeyin gelip pilettikleri yeri görsünler.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR