Çiftalan Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,102

tayfun

Ana Kamp
Yer
yeşilköy
katılımcılar
tayfun
adem
suat
efendi mustafa
organize mustafa
ömer-koray
146.jpg

145.jpg

144.jpg

150.jpg

148.jpg

147.jpg

Etiketler

Ynt: Çiftalan Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

Vay hainler ;D ... Güzel gezi yapmışsınız, fotoğrafların devamı yok ;) mu?...

Vay ekip boş durmamış...Suat'ın durumuna bakılırsa beter bir gezi olmuş..(biz beteri severiz) :D
Daha fotolar vardır..Hadi Tayfun tembellik yapma bekliyoruz :smiley:

nefis olmuş, çamur çok güzel duruyor. içim geçti diyebilirim. Araçlara bakınca hep benim ki nerede diyorum.

güzel bir gezi olmuş fotoğraflar harika elinize sağlık
bir iki detaya takıldım
1- bu gezi hangi tarihte yapıldı ?
2- erhanranger var ama listede neden ismi yok
sanırım gözden kaçmış :smiley:
heee birde suat abinin patlıcan salatasını göremedim :smiley:

slm 20 ocak camel parkuru suat+faruk erhan adem + saban tayfun baslarda kuroscu vardı 27 ocakta cıftalan suat tayfun adem efendı mustsfa org mustafa ömer+koray resimler yer degismiş camel gezisi ciftalan cıftalan camel daha resim var salatayıda bi guzel yedik..

Ömercik, görüntülerde ne sen varsın ne de aracın ,hayrola ismini yazdırıp başka bir yere mi gittin?
:mad: :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR