Çift Akü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan itfaiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,038
Benim düşündüğüm, kısa süre demo uygulayıp şaltersiz çalıştırdığım, kaba çizimini paylaştığım iki akü sistemini hatalı bulmadınız anladığım kadarıyla...
Fakat, sistemde yüksek amper şalteri bir röle v.s. ye bağlamıyoruz. Üzerinden devamlı akım geçecek. Yuksek amper taşıyabilecek kapasitede olsada, bu 1 0 2 şalter devamLı sisteme seri bağlanmış olacak...
Sorun olur mu sizce?

Yeni nesil kuru bi aküdede (içinde süngerimsi yapI barındıran, kolay kapakları olmayan, bakım istemeyen) havalandırma delikleri var.
Yukarda da yazılmış...
Bu akünü araç içinde kullanılması konusunda net düşünceniz?

Teşekkürler

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
banner marka Running Bull AGM '' cinsi olan aküyü tavsiye ederim..

cok prof müzik çiler bunu kullanıyor diye duyum aldım..

ilgili forumlar var göz atın

optima akü de iyi bilirdim ama cok fazla şikayeti olan insan duydum birden bitiyor ve arkasında duran bi firma yok akü kuçakta kalıyor..:(

2 akü muhabbetinde tek öneml husus geceleri ayrı yatak da yatırmak gerekiyor..birbirlerine baglı iken şarz da degil iken..
yoksa birbirlerini yiyiyorlar..o kesin..

boş akü > dolu olanı fare gibi kemiriyor..

catlayıp patlama riski de her zaman var..şalteri acık unutma durumunda..röle garanti derim..:smiley:

oto sanayiden alıçagınız ceyran kablosunun naylon kısmına bakıp bu iyi hammadedn yapılmış..yada bu hurda malzemeden yapılmış diyecek kadan naylon dan anlarmısınız..mesela ..ben pek cakmam..
müzikçilerin sattıgının iyi olanının naylonu slikon muş..
bu ısınmaz erimez anlamında
bu işlerde keseyi acmak ve... 3 e 5 e bakmamak gerekiyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR