Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 388
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,051
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

yakında chevy ler buluşması da yaparız biz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bu arada k 20 nın fotosunu buldum yapılmadan oncekı heralde

big_11528957_1440397_sacm604.jpg

Etiketler

merhabalar salim bey.doğrudur aracımın yapılmadan önceki hali son resim.
güçlü karakterli makinaları seviyorum.özellikle amerikan arazi araçlarını.günlük
olarakta bir 2007 g.cherokee jeep kullanıyorum.o yüzden k20 yi bir hayli aradım
izmirde buldum işim otomotivle ilgili olduğu için 3 aylık zor ama tatlı bir uğraşıdan
sonra bu hale getirebildim.çoğu aksesuarlarını amerikadan getirttim.halen beklediğim
bir kaç parça var.çamurluk yazıları,yan cam süpürgeleri vs. onlarıda tamamladıktan sonra
bolu abant ta kullanmayı düşünüyorum.

güle güle kullanın süper gözüküyor..yükseltmeyi nasıl yaptınız kaç inch., lastikler 35 değilmi?

merhaba teşekkür ederim.evet lastikler 35x12.5x16 silverstone extrem.ama 10 inç jant yaptırmam lazım jantlarım 7 inç dar kaldı biraz.
yükseltmeye gelince mesleğimle alakalı otomotiv makasları satışı yaptığım için bildiğim bir konu ayrıca montajı müşterime yaptırdım servis problemi olmadı ama bu halini yakalayana kadar 5 kez makas kavisleri ve kaldırma takoz ayarları ile uğraştık.8 amortisör taktık sert oldu bi daha söktük vs vs.
.iş saatlerim sanayi içinde geçtiğinden araçla uğraşım zor olmadı .elektrik tesisatı
döşemeleri motoru uzatmıyım kaporta boya hariç her bölümünü 3 ay içinde ama gecelerim ve pazar günlerim de dahil olmak üzere usta arkadaşlarla
çalışarak bitirdik.konumum gereği tanıdığım insanlarla bu işi yaptığımı ve aldığım yedek parçaları da bir hayli ucuza temin ettiğimi düşünürsek sanayi geçmişi ve tanıdık
ustaları olmayan arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum.

yavuz abi ön siper düşünmüyormusun?ben şoyle az bısy arastırdım bulamadım alı sarıda da yok.hazır benım kocaoglanın kaporta boya yapılırken aradan onuda cıkarsam dıyorum.bildiğin biyer varmı?Malum şapkasız cıkmam abi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

snguntac' Alıntı:
yavuz abi ön siper düşünmüyormusun?ben şoyle az bısy arastırdım bulamadım alı sarıda da yok.hazır benım kocaoglanın kaporta boya yapılırken aradan onuda cıkarsam dıyorum.bildiğin biyer varmı?Malum şapkasız cıkmam abi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

salim str nickli arkadaşla irtibata geçsene onun aracındada yapılmadan önce şapka yok sonradan takılmış sanırım istanbulda daha rahat bulunuyor

selam beyler iş temposu yoğundu şimdi bakabildim.
şapkayı sahibinden com.da buldum.bir meslektaşım taho su için amerikadan
getirtmiş aracıda satınca bize nasip oldu.ama bire bir uymadı küçük geldi malum
bizim kafa büyük fiberglas ek vs. uydurduk güzel oldu.yine size tavsiyem sahibinden com da
maslak sanayide fiberglastan yapan bir firmanın ilanına rastlamıştım onu bir araştırırsanız
faydası olur heralde.
aracın görüntüsünü çok değiştiriyor illa bulun derim.selamlar

anlaşıldı merkez ben yarın araştıracağım istekliler bana yazsın alırken çoklu alayım indirim yaptıralım.:smiley:)

birde bunları xj için yapan birisi var istanbulda sanırım adı Uğur'du yedek parça kısmında var ilanı ona rica edilse sanırım bizim araçlara xj nin siperliğini uydurabilir

yavuz-çelikel' Alıntı:
anlaşıldı merkez ben yarın araştıracağım istekliler bana yazsın alırken çoklu alayım indirim yaptıralım.:smiley:)

söylememe gerek varmı bilmem :-[ :-[

banada banada ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
salim sahibindende bulamadım ben sende bak biraz yahuu ;D ;D ;D ;D ;D

sahibinden de eski tarihli bir ilan var vatandaşın adı bayram tel numarası 05337617019 ben aradım ulaşamadım birde siz deneyin

yavuz abi zirveyi tutmuşsun...hayırlı olsunnn ;)

bu arada dun gece 3 e kadar aradım yok sahıbınden de :eek: :eek: ama saolsun erdınc abı bulmuş siperi bugun cok yoğundum arıyamadım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR