KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teşekkür ederim... henüz parça aşamasına geçemedim ama şöle bi sorum var vites boşta iken veya d den boşa aldığımda şanzıman doldurduktan sonra dınkkkk diye bi vurma sesi var bu ne olabilir sizce parça teminini nerden yapıyorsunuz yazarsanız onuda sevinirim
Şanzımanı indirin derim dedik size benim aracı alın ppp ŞAka bi yana bilemiyorum bazen ben de duyuyorum demir demire vurur gibi ses geliyor..Parça temini için ikmal oto telefonunu özelden atarım
Şanzımanı indirin derim dedik size benim aracı alın ppp ŞAka bi yana bilemiyorum bazen ben de duyuyorum demir demire vurur gibi ses geliyor..Parça temini için ikmal oto telefonunu özelden atarım
geçişlerde vs sıkıntı yok sadece arada bir yapıyor daha fazla binemedim başka neler var bilemiyorum bu arada yaklaşık 200 km yaptım toplam,100 km de 2 kere yaptığım ölçümde 15 lt lpg yakıyor araç keşke adapazarında kullansam orada lpg çok uygun
geçişlerde vs sıkıntı yok sadece arada bir yapıyor daha fazla binemedim başka neler var bilemiyorum bu arada yaklaşık 200 km yaptım toplam,100 km de 2 kere yaptığım ölçümde 15 lt lpg yakıyor araç keşke adapazarında kullansam orada lpg çok uygun
Erşad bey aramıza hoşgeldiniz.Aracınız harika gözüküyor, çok iyi yükseltilmiş ancak o lastikler durmamış o aracın altında offsetli janta yada flanşlara ve daha büyük lastiklere ihtiyacınız var ondan sonra çok daha hırçın gözükecektir aracınız.
Erşad bey aramıza hoşgeldiniz.Aracınız harika gözüküyor, çok iyi yükseltilmiş ancak o lastikler durmamış o aracın altında offsetli janta yada flanşlara ve daha büyük lastiklere ihtiyacınız var ondan sonra çok daha hırçın gözükecektir aracınız.
Erşad bey selamlar, aracınız çok güzel ve beğendiğim bir model.Ancak biraz eskici olduğumdan yeni nesil araçları fazla tanımıyorum.Ayrı bir konu açarak teknik özellikleri, aracın yetenekleri,yapılan işlemlerin şeklini, nasıl yaptığınızı ,planları projeleri, yakıt sarfiyat durumu hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ededeceğim ilerleyen zamanlarda.
[attachment=1]
Bu boncukların herbiri ; yeni katılan arkadaşlara hediyem olsun, naçizane.