Selamlar. Aklımda bir proje var ama ne gibi hukuki sorunlarla karşılaşırım bir türlü sağlıklı bilgiye ulaşamadım. Yapmak istediğim şey şu; chevrolet nova'dan chevrolet el camino yapmak. Teknik anlamda yapılacak şey hemen hemen sadece kaporta ve döşeme üzerinde değişikliği gerektirdiği için çok zor olmayacağını zannediyorum. Chevrolet nova araçlar türkiyede vakti zamanında en fazla satılan amerikan idi. Yedek parça sıkıntısını diğer amerikan araçlara göre daha az hissettirir diye düşünüyorum. Üzerlerinde daha çok 6 silindir 2.5 motor var. Zaman zaman 8 silindirlik motorları da çıkıyor. Kasa ölçüleri hemen hemen el camino'ya yakın. Aslında yapacağım araç belki de el camino olmayacak, belki sadece andıracak ama güzel bir şey çıkacağını umuyorum.
Yani kısacası 4 kapılı sedan araç değiştirilerek kamyonet olacak. Ve bu ruhsatta sıkıntı çıkartacak. Bunu hukuki olarak nasıl halledebilirim? Yol gösterirseniz sevinirim. Belki yeri burası değil lakin aynı sıkıntıyı mercedes 190 e 2.3 16v araç projesinde de yaşıyorum. 4 kapılı sedan aracı 2 kapılıya çevirmek istiyorum. bu tarz değişiklikler sonrasında her ne olursa olsun trafik tescili mümkün müdür?
Yani kısacası 4 kapılı sedan araç değiştirilerek kamyonet olacak. Ve bu ruhsatta sıkıntı çıkartacak. Bunu hukuki olarak nasıl halledebilirim? Yol gösterirseniz sevinirim. Belki yeri burası değil lakin aynı sıkıntıyı mercedes 190 e 2.3 16v araç projesinde de yaşıyorum. 4 kapılı sedan aracı 2 kapılıya çevirmek istiyorum. bu tarz değişiklikler sonrasında her ne olursa olsun trafik tescili mümkün müdür?