997799' Alıntı:tekrar tekrar güncelll
selam arkadaslar..epey bir sure bu site yardimi ile suv modellerini arastiriyordum..subaru forester dusunuyordum ama yaklasik 2 aydir wj kasa aklimi celiyordu .nihayet bugun buldum ve pazarligini yaptim kismet olursa yarin satis islemlerini gerceklestirecegiz .arac 2000 model wj v8 ..bostanci san. jeep control serviste ekspertizini yaptirdik srv gorevlileri bile sasirdi temizligine ve bakimlarina buda benim sansim di sanirim ..arac 116.000 km ve romano marka lpg kiti kullaniliyor ..deneme surusunde inanirmisiniz arac sanki lpg de calismiyor gibiydi super bir iscilik yapilmis aracda ..aracin satis islemlerini yaptikdan sonra yaklasik 1000 km yol yapacagim..izlenimlerimi yazmaya calisacagim sizlerle..simdilik hoscakalin arkadaslar ..mysteriousman' Alıntı:güncel
Sarp12345' Alıntı:Levent Hoca nerelerdesinn ?
Araç alma zamanı...
ama öğüt almak lazım...
97-98-2001-2002 ??
ZJ-WJ ?
4.7-5.2-5.9 ?
20-25 liraya 97 5.2 mi ?
25-30 liraya 98-5.9 mu ?
30-32 liraya 2001 4.7 mi ??
çıkamadım işin içinden
Sarp12345' Alıntı:"ne yapacağınız, nasıl kullanacağınız, tek araç-2. araç gibi unsurlar önemli...."
Ağzın bal yesin ne güzel söylemişsin Levent Hoca...
Geçen yıl yine gezenbilirde yazışmış ve tel ile de görüşmüştük...çok faydalı enformasyonlar almıştım (Dr Sarp S. Belki hatırlarsın)
Sona yaklaşmıştık ki ...bi yurt dışı olayı çıktı planlar ertelendi....
küllenen amerikan aşkı şimdi tekrar alevlendi...
GC yi 2. araç olarak şehir içi ağırlıklı asfaltta kullanacağım...ağır off road yok...aile -gezi arabası -hafta sonları daha çok...
Bulunduğum yer güney doğu....servis sorun olabilir bu nedenle araç çok bakımlı sorunsuz ve temiz olmak zorunda
Araca hiç tüp takılmamış olması tercih nedeni...
Aracın V8 ve büyük motor olması yine tercih sebebi...Bu nedenle 98 ZJ 5.2 veya 5.9 a yakınım....bunların çok temizi hırpalanmamışı mümkün mü aceba ?
bunların temizine 30 lira vermek-aynı fiyata 2001 WJ 4.7 alınabilirken-akıllıca olur mu ??
durum bu....düşünce ve öneriler için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
sevgiler
Sarp