Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,846

Etiketler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Selamlar
bilgi paylaşımı için teşekürler.

emeğine sağlık güzel bir arşıv olmuş bizim gibi yeni başlayanlar için birebir.

Paylaşımınız için teşekkürler

emeğine sağlık aradığım şeyi ilk defa hemen buldum benim gibi sorulara yanıt bulamayan çok arkadaş var
güncel tutalım

mysteriousman' Alıntı:
selam arkadaslar..epey bir sure bu site yardimi ile suv modellerini arastiriyordum..subaru forester dusunuyordum ama yaklasik 2 aydir wj kasa aklimi celiyordu .nihayet bugun buldum ve pazarligini yaptim kismet olursa yarin satis islemlerini gerceklestirecegiz .arac 2000 model wj v8 ..bostanci san. jeep control serviste ekspertizini yaptirdik srv gorevlileri bile sasirdi temizligine ve bakimlarina buda benim sansim di sanirim ..arac 116.000 km ve romano marka lpg kiti kullaniliyor ..deneme surusunde inanirmisiniz arac sanki lpg de calismiyor gibiydi super bir iscilik yapilmis aracda ..aracin satis islemlerini yaptikdan sonra yaklasik 1000 km yol yapacagim..izlenimlerimi yazmaya calisacagim sizlerle..simdilik hoscakalin arkadaslar ..

Bu topiği güncel tutmalı arkadaşlar
arka sayfalara düşmemeli

Ben de bir 4.7 WJ (2001-2002) arayışı içindeyim şu günlerde ama çok temiz bir 5.2 yada 5.9 u da gözden uzak tutamıyorum

Levent beyin engin tecrübelerinden faydalanmak isterim

sevgiler

Sarp

2012 MTV leri belli olduktan sonra
98 Model bir 5.9 a daha bir alıcı gözle bakmaya başladım.
Ancak fiyatları da yüksek...temiz olduğunu iddia edenler 25-26 nın üstünde

Bu 5.9 lar neden tutulur ....tavsiye edilir mi ....

görüş rica

saygılar

Sarp

Levent Hoca nerelerdesinn ?

Araç alma zamanı...

ama öğüt almak lazım...

97-98-2001-2002 ??
ZJ-WJ ?
4.7-5.2-5.9 ?

20-25 liraya 97 5.2 mi ?
25-30 liraya 98-5.9 mu ?
30-32 liraya 2001 4.7 mi ??

çıkamadım işin içinden

Sarp12345' Alıntı:
Levent Hoca nerelerdesinn ?

Araç alma zamanı...

ama öğüt almak lazım...

97-98-2001-2002 ??
ZJ-WJ ?
4.7-5.2-5.9 ?

20-25 liraya 97 5.2 mi ?
25-30 liraya 98-5.9 mu ?
30-32 liraya 2001 4.7 mi ??

çıkamadım işin içinden

ne yapacağınız, nasıl kullanacağınız, tek araç-2. araç gibi unsurlar önemli....
tam ve eksisksiz yazın ona göre hata payını minimize edelim....
0533.591.29.33 cebim bu arada....

"ne yapacağınız, nasıl kullanacağınız, tek araç-2. araç gibi unsurlar önemli...."

Ağzın bal yesin ne güzel söylemişsin Levent Hoca...

Geçen yıl yine gezenbilirde yazışmış ve tel ile de görüşmüştük...çok faydalı enformasyonlar almıştım (Dr Sarp S. Belki hatırlarsın)

Sona yaklaşmıştık ki ...bi yurt dışı olayı çıktı planlar ertelendi....
küllenen amerikan aşkı şimdi tekrar alevlendi...

GC yi 2. araç olarak şehir içi ağırlıklı asfaltta kullanacağım...ağır off road yok...aile -gezi arabası -hafta sonları daha çok...
Bulunduğum yer güney doğu....servis sorun olabilir bu nedenle araç çok bakımlı sorunsuz ve temiz olmak zorunda
Araca hiç tüp takılmamış olması tercih nedeni...
Aracın V8 ve büyük motor olması yine tercih sebebi...Bu nedenle 98 ZJ 5.2 veya 5.9 a yakınım....bunların çok temizi hırpalanmamışı mümkün mü aceba ?
bunların temizine 30 lira vermek-aynı fiyata 2001 WJ 4.7 alınabilirken-akıllıca olur mu ??

durum bu....düşünce ve öneriler için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

sevgiler

Sarp

Sarp12345' Alıntı:
"ne yapacağınız, nasıl kullanacağınız, tek araç-2. araç gibi unsurlar önemli...."

Ağzın bal yesin ne güzel söylemişsin Levent Hoca...

Geçen yıl yine gezenbilirde yazışmış ve tel ile de görüşmüştük...çok faydalı enformasyonlar almıştım (Dr Sarp S. Belki hatırlarsın)

Sona yaklaşmıştık ki ...bi yurt dışı olayı çıktı planlar ertelendi....
küllenen amerikan aşkı şimdi tekrar alevlendi...

GC yi 2. araç olarak şehir içi ağırlıklı asfaltta kullanacağım...ağır off road yok...aile -gezi arabası -hafta sonları daha çok...
Bulunduğum yer güney doğu....servis sorun olabilir bu nedenle araç çok bakımlı sorunsuz ve temiz olmak zorunda
Araca hiç tüp takılmamış olması tercih nedeni...
Aracın V8 ve büyük motor olması yine tercih sebebi...Bu nedenle 98 ZJ 5.2 veya 5.9 a yakınım....bunların çok temizi hırpalanmamışı mümkün mü aceba ?
bunların temizine 30 lira vermek-aynı fiyata 2001 WJ 4.7 alınabilirken-akıllıca olur mu ??

durum bu....düşünce ve öneriler için şimdiden teşekkürler arkadaşlar

sevgiler

Sarp

bu durumda mantıklısı wj olur (o paralara)
yok b en nasıl olsa 2. araç olaral binicem çok para vermiyim diyosanız 20 liraya temiz 5,2 alın...
prins marka lpg den şaşmayın prins bağlanmış aracın lpg sistemi ve problemsizliği %99 iyidir yani...
zj alacaksanız ankarada prins bağlı satılıklar vardı ilanlarda...
wj içinde lpg ile ilgili aynı şeyler geçerli...

sonuçç....30 lira var ne layım sorusunun cevabı ben olsam wj alırıdım....
2. alternatif 20 ye zj alıp 10 lira da modifiye ye para harcamak...
3. hazır modifiyeli devasa bir zj de alabiliriz isterseniz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR