CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan micoz01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 221,773
Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak

Sayın Micoz01;
Yine döktürmüşsünüz..
Uzun süredir siteyi takip edemiyordum..Simit tank olayı kötü olmuş :smiley:) ...Bende tam diyodum ki malum site de hep simit tanklı olan 4.7 ler satılıyor hayırdır falan derken ...paylaşımınızı gördüm...Teşekkürler...

Etiketler

Arkadaşlar isteyen olursa 99 model 117000 milde eldeğmemiş wj 4.7 v8 makinam mevcut evde 9.aracım fırsat kalmıyor binmeye üstünde 2"skayjecker ve mastercraft lastikler var bakımlı yedek anahtar kullanma kılavuzu klima klaperleri değişti sorunsuz

Herkese merhaba,
İsmim Melih.Siteyi yaklaşık 6 aydır uzaktan takip eden bir insanım. Ancak bugun itibariyle üye oldum. Bu devirde bu denli bilgi vermeye hevesli bir insan topluluğu görmek muazzam bir şey. Hepinizin yazdıkları aklımda. Elleriniz dert görmesin.
Henüz 16 yaşında boş bir arazide yanlış hatırlamıyorsam toplamda 10 dk kullandıgım bir yakınımın 5.2'sinin motorunun sesi 31 yaşımda hala kulaklarımda çınlar. Bu sebeple aracını satıp bir 2004 model 4.7 almaya can atan fakat arabadan da çok anlamayan bir insanım maalesef. Tabii aynı zamanda bu arabanın yakıt ve diger giderlerini de hesap edip eşini de ikna etmeye çalışmak da var:smiley:
3.16i BMW kullanıyorum ve 100lt'de 9-10lt arasında yakıt tüketimi var. ayda 1000-1500 km yapan bir insanım. 500 tl BMW benzinine para verecegime 750 TL lpg'li bir GC'ye vermeye razıyım. Burda öğrendiğim kadarıyla 4.7 bir overland almak daha mantıklı gözüktü ancak çok fazla bulamadım açıkçası. İlan stelerinde buldugum aşagıdaki 2 araç hakkında bir bilgisi olan varsa ya da öneri getirecek olan varsa çok minnettar kalırım.
Hepinize saygılar..

http://www.askinmotors.com/aracdetay/827/jeep_grand_cherokee_4.7_2004.html

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2004-jeep-grand-cherokee-v8-fiyati-dustu-130562235/detay

Arkadaşlar ancak siteye girdim sahibinden comda ilanı mevcut Kocaeli Gölcük te bulunuyorum.ilan nosu aklımda değil ama Gölcük diye ararsanız tek benim makina çıkar.BuArada 8.aracım yazıyor şimdi 9.araç oldu oldukça temiz ve fiyatı uygundur.

4.7 ustune çıkalım derken artık bakarken karşılaştım WK KASA 5.7
sahibinden.com da satışta ....
niyetlendik fakat aracı araştırınca ustunde bekleyen hacizler sıraya girmis.
bilginizeeee
simdilik 4.7 wj ye devamm

Wj 4.7 bambaşka bir arac ozelliklede overland HIGH OUTPUT motor.
Herkese nasip olur inşllah.
Kullanilan yagi soran arkadasim için
MOPAR orjinal yaglar bulmak zor ve pahaliysa
Mobil hep tavsiye
Fakat CASTROL SENTETIK 5/40 kecelerden sizintisiz sorunsuz oldugu için tavsiyem.
Yag konusu aracin km si ve yasanilan sehire bolgeye sicakliga ve en onemliside motorun rektefiye durumuna gore degisir ve hassas bir konu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-v8-4.7-grand-cherooke-emsalsiz-155385190/detay
Micoz 01 bu aracı almayı düşünüyorum.İrtibat numarası alamadım özelden yazabilir misiniz numaranızı?

Arac overland degil. Limited model.
Araci test etmek istediginizde.
Aracin motor calismasi gaza basarken tepkimelerine dikkat edin.
Ozellikle altina bakin ve sanziman ile motor birlesim yerlerinde yag kacagi var mi. (Arka kece kaciranilir)
Cok buyuk problem degil zamanka olur ama olmamasi tercihtir. Ozellikle duz yola cikin ve 80-100 km alltan sanzıman ve diferansiyel sesine dikkat edin.
Diger detaylar ilk sayfalarda var. İyice okuyun. Ozellikle klima sag sol kontrılu yapin.

0542 9307700

250 hp ve ceylan derisi iyi sallama olmuş. bunun haricinde temiz duruyor. ancak kaldırıp bakmak lazıma altına. bu arabaların çok rezili ile çok düzgününe denk gelmek geyet mümkün. fiyatı normal düzgün ise.

Arkadaslar wj almayi planliyorum hatta suan yolda bir araca bakmaya gidiyorum izmite ilan nosu 156455171 bu araci bilen taniyan varmi ve izmitte bu araci nerede kontrol ettirebilirim.

aracı tanımıyorum ancak düzgün duruyor, o bölgede Özdağlar otomotivde "Mustafa Özdağ" dan rica edebilirsin, gezenbilirci olarak : ))

euzlu' Alıntı:
aracı tanımıyorum ancak düzgün duruyor, o bölgede Özdağlar otomotivde "Mustafa Özdağ" dan rica edebilirsin, gezenbilirci olarak : ))
Yeri nerededir hangi sanayidedir acaba? Kendisine nasil ulasabilirim?

sanayi değil, oldukça büyk bir galeridir, kendisi çok ciddi bir offroad cudur...

0 (532) 356 00 06

0 (262) 335 55 33

tem üzerindeydi yeri : ))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.