Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berkhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,526
Merhaba frigotek karavan ruhsatlı eğer ruhsatı olmasaydı almazdım notere gidip alım satım işlemi yapıldı ruhsat kaydedilde geçici sefer belgesi verildi 30 gün içiğnde trafikten kendi üzerime kayıt ettirmem gerekiyor.
güzergahım üzerinde kantar göremedim aslında çok istiyordum ama olmadı ancak karavanın eteketinde 1.dingil 1-1370 kg azami yüklü ağırlık 1450 kg yazıyor.
görüşmek dileği ile aynı güzellikleri hep birlikte yaşamak dileği ile.
20151114_141852.jpg

Etiketler

Korando kj varken neden cekme karavan?Ekli dosyayı görüntüle 2069Ekli dosyayı görüntüle 2070Ekli dosyayı görüntüle 2071

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 kasım gecesi 3 aile hem yemek yedik hem oyun oynadık hemde çok keyifli bir sohbet ettik çay kahve içtik.Bizim için bu yönü güzel sizin için olanı başka bir yönüdür muhakkak herkesin yaşama bakış açısı farklı ben herkese neyle mutlu oluyor ise gönlünden geçen nasip olsun diyorum

Merhaba Orgasmatron Çok haklısınız insan neyle mutlu oluyor ise öyle olsun beninm durumum uzun süreli bir karavan yaşamı bu nedenle küçük de olsa bir ev ortamına ihtiyaç duyuyorum wc banyo mutfak yatak odası su enerji tv vs vs bu neden le tercihler ihtaca göre belirleniyor heksin her şey gönlünce olması dileklerimle.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR