Yoldaki _işaretler
Ana Kamp
Selamünaleyküm değerli abilerimin 750 kilo altı mini karavan arıyorum bütcem 10 bin yardımlarınızı bekliyorum
Fiyatlar müthiş uçmuş evrak olmayan 20 yaşındaki karavan 25-35 bin 1tondan fazla 750 kg altı diye satmaya çalışıyorlar20bin tl ye önerileriniz nedir?
20bin tl ye önerileriniz nedir?
Satış sonrası destek de önemli, sanırım bu yüzden Güney karavan bana daha bir olumlu geliyorGüney Karavan Maxi modelini kullandım. Ender bey malına sahip çıkan dürüst bir insandır. 2015 Aralık ayında almıştım karavanı. 2016 Eylül ayında bizi 22 gün boyunca hem Ayaş'daki karavan kampında misafir etti, hem de bu süre içerisinde karavandaki ufak tefek eksikleri giderdi. Bütün bu bakımı da garanti kapsamında ücretsiz halletti.
satın alma süreciniz hakkında bilgi verebilir misiniz? almaya karar verdikten sonra gittiniz, hemen teslim aldınız mı yoksa bir iki ay veya hafta sonrası için karavanınız hazır olur dendi?Güney karavandan memnunum. Karavanımda yapılacak işler var ancak Güney Karavan'ın bulunduğu Sitelere karavanla girmeye hep üşeniyorum.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anasayfa | Hazelsergüney karavanın yolu gözüktü gibi artık bana, bu husus anlaşıldı. bir sorum var. arabamın çeki demiri yok ankarada nereye yaptırabilirim, corolla 2006. benzinli.