seco7' Alıntı:Baştan itibaren inceledim.Çok keyifli bir çalışma,emeğinize sağlık
mvsahin' Alıntı:Üstadım çalışmalarınızı yakınen takip ediyorum ve haretle izliyorum . Çünkü muazzam bir iş çıkarıyorsunuz tebrik ederim . Bazı sorularım olacak size karavan yapmayı düşünen birisi olarak . Kullandığınız dış cephe kaplaması nedir ve bu kaplamayı ne ile yapıştırıyorsunuz resimlerde görülen gri bir yapıştırma malzemesi var bu nedir ? . Saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim
seyyah54' Alıntı:Seyfettin hocam tüm çalışanların eline sağlık.Güzel çalışma badik kuluçka altından çıkmış.Hadi hayırlısı.Çok şık olacak.
berkutay' Alıntı:Seyfettin Abim selam ..Bir konu hakkında danışmak istiyorum..Ankara'da karavan için plexiden şişirme cam yapan vardı galiba ..50x85 ebatlarında 3 adet kaça olabiliyor.Malüm orjinler el yakıyor.İstediğim ölçülerde kalıp lazım tabi çokda pahalı olsa gerek ama aynı ölçüde olmayıpta biraz küçük biraz büyük mesela 40x80 yada 45x75 vs ellerinde başka ölçüde hazırda olupta basabilen varmı.Olurya birine yapmışlardır...6mm 8mm gibi plexiden sadece cam kısmı lazım çerçevesi problem değil.Kabaca dikdörtgen tepsi şekli gibi düşünülebilir. .Belki bu işler yazdığım gibi değil ama sizin fikriniz tecrübeleriniz bana yol gösterebilir..hazır oto camlarından kullamayı kesinlikle düşünmüyorum..Tekrardan kolaylıklar dilerim..Sağlıcakla kalın..Alp
seyyah54' Alıntı:Seyfettin hocam şık oluyor.İç yerleşim yok.
yugun' Alıntı:Tebrikler, çok güzel oluyor bence de.
Kolay gelsin dileklerimle...