Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,337
Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

seyyah54' Alıntı:
Seyfettin Hocam kolay gelsin.Güzel bir çalışma olacağından eminim.
Albatrosses' Alıntı:
hocam kolay gelsin ilgiyle takip.
tango' Alıntı:
Seyfettin Hocam kolay gelsin.Yine güzel bir çalışma ortaya çıkacağından eminim.
Diğer bütün çalışmalarınız gibi.İlgiyle takipteyim.Selamlar...
melihbozkurt' Alıntı:
Syfettin bey oldukca basarili gozukuyor. Tebrik ederim.

İlgi ve alakalarını, eleştirilerini esirgemeyen; Tüm dost,arkadaş ve kardeşlerime içten teşekkür ederim.

Etiketler

25 Şubat çalışmalarına devam.........

jumper 023.jpg

jumper 024.jpg

jumper 025.jpg

Yan panel ile CTP iç kaplaması yapıldı.
Yan paneller üzerine çatı üst Ctp kaplanmasi ve yalıtım yapılabilmesi için 25x40mm çıtalar döşendi.
Ayın son günü devam eden çalışmalarımız; Fire veren CTP ile davlumbaz içleri kapatıldı.

jumper 033.jpg

jumper 034.jpg

jumper 035.jpg

İç CTP kaplamasının preslenmesi unutulmuş.(görseller karışmış)
Bu arada kullandığım çeki kaplini ALBE ,Torsiyon Dingilin ise KNOT markalı Alman malı olduğunu belirtmeliyim.

Bugün yaptığım (2 Mart) diğer iş ise 14 mm Kavak kontraplak ve seçtiğim renk mavi tonlu lamine idi.
Kavak kontrayı lamine ettirmek için yetkili ile görüştüm. Lamine edilecek kavak kontranın bir yüzü
krem bir yüzü mavi tonlu olacaktı.8 Mart Cuma günü teslim ederiz dediler ama hayrettir ki 4 Mart günü teslim ettiler.
Teşekkür ettim.

jumper 063.jpg

jumper 064.jpg

jumper 067.jpg

jumper 068.jpg

Süper iş kolay gelsin Seyfettin Abim (ayrıca tüm emeği geçenlerede orda birkaç şahıs var selam olsun ustalarada)...Bitince böyle olacak galiba..Wıdget modeli çok güzel...temiz iş çıkıyor...Bekliyoruz görselleri...

widget01s.jpg

widget43s.jpg

widget6-int2.jpg

Güzel ilerlemişsin, kolay gele, iyi bişey ortaya çıkacak gibi.

berkutay' Alıntı:
Süper iş kolay gelsin Seyfettin Abim (ayrıca tüm emeği geçenlerede orda birkaç şahıs var selam olsun ustalarada)...Bitince böyle olacak galiba..Wıdget modeli çok güzel...temiz iş çıkıyor...Bekliyoruz görselleri...

İngilizde Widget,bizde badi'k oldu.Yardımcı arkadaşlarıma selamlarımı ilettim.Onlarında size selam ve başarı dileklerini iletiyorum.
Selamlar.

Seyfettin hocam tüm çalışanların eline sağlık.Güzel çalışma badik kuluçka altından çıkmış.Hadi hayırlısı.Çok şık olacak.

seyyah54' Alıntı:
Seyfettin hocam tüm çalışanların eline sağlık.Güzel çalışma badik kuluçka altından çıkmış.Hadi hayırlısı.Çok şık olacak.

Teşekkürler öğretmenim.
Kırıkkale'ye yaklaşıyorsun herhalde.Son üç gün gezi yazılarını okuyamadım.
Selamlar.

Hocam çarşamba veya perşembeye Kırıkkalede olacağım.Daha sonra Ankara ya Seyfettin Hocamın çayını içmeye geliyorum.

seyyah54' Alıntı:
Hocam çarşamba veya perşembeye Kırıkkalede olacağım.Daha sonra Ankara ya Seyfettin Hocamın çayını içmeye geliyorum.

Öğretmenim,
Ankara'ya uğrayıp SeyfettinHoca'nın çayını içeceğim deyişinizin altıncı ayı doldu,nerdeyse,
Çay bayatladı kardeşim.
Bekliyoruz,selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR