Mesajları hızlıca okuyunca gümrüklerden kelimesini gümrükten diye anladım. Atı yurt dışından getireceksiniz sandım .at arabası şeklindeki karavan ile yurt dışına çıkmak isterken AT dert oluyor
Mesajları hızlıca okuyunca gümrüklerden kelimesini gümrükten diye anladım. Atı yurt dışından getireceksiniz sandım .at arabası şeklindeki karavan ile yurt dışına çıkmak isterken AT dert oluyor
Elektrikli bisiklet diyorumPilotum, Bulgarda saman fiyatları nasıl acaba..
Ama orada yeşillik bol zannederim.
Samana pek gerek olmaz..
Pisilletle gezmek benim yaşa göre zor.
Sen ne diyen..
Gudubet tin bey sanırım.Bu mucit kim ola.. ?!
Bizim, mesleği mucitlik olan
Hasan Kum mu yaptı acaba..
Bu iş güzel Yurdumda yapılsaydı,
icat olurdu..?!?
Böyle çok zırvalık var basınımızda maalesef.
Laf at ile çekilen karavana geldi. Ben uzun zamandır at arabası karavan düşünüyorum amma arabayı çeken Atı gümrüklerden geçirmek biraz dertli.
Ekli dosyayı görüntüle 587547
Atların insanları gezdirmesi eskidenmiş, gezdirilenler şimdi atlar oldu.
Romantik yol kenarında taze çayırın tadını çıkarıyorlar.
Atlar evlere sığmadığı için onlara özel pansiyonlar var. Aylık ücret 180-500 € civarında. Aşı, nalbant ücreti, sorumluluk sigortaları ve hasta olduklarında veteriner ücretleri bu fiyatlara dahil değil. Eşimle günlük yürüyüşlerimizde böyle bir pansiyonun yanından geçeriz. Resimde atların önünde görülen üç tel elektrik yüklü. Hayvanlarda bunu deneyimleriyle öğrendikleri için tellerden uzak duruyorlar.millet fena aşmış.
Kedi -köpek gezdirmek ayağa düşünce ,atlar onların yerini almış galiba.
Satılık tertemiz hurda.. 34 yaşında....
Ali Hikmet BAŞOĞLU MAHDUMLARI imalatı..
- İlan Tarihi 01 Kasım 2020
- Kategori Karavan Çekme Karavan
- Marka Başoğlu
- Yıl 1986
- Yatak Kapasitesi 4
- Ağırlık 750 kg Altı
- Kimden Mağazadan
Temizdir mutlaka, satışa çıkacağı için iç, dış temizliği arap sabunu ile yapılmıştır .Satılık tertemiz hurda.. 34 yaşında....
Ali Hikmet BAŞOĞLU MAHDUMLARI imalatı..
- İlan Tarihi 01 Kasım 2020
- Kategori Karavan Çekme Karavan
- Marka Başoğlu
- Yıl 1986
- Yatak Kapasitesi 4
- Ağırlık 750 kg Altı
- Kimden Mağazadan