ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
Laf at ile çekilen karavana geldi. Ben uzun zamandır at arabası karavan düşünüyorum amma arabayı çeken Atı gümrüklerden geçirmek biraz dertli.
Laf at ile çekilen karavana geldi. Ben uzun zamandır at arabası karavan düşünüyorum amma arabayı çeken Atı gümrüklerden geçirmek biraz dertli.
Pilotum, gümrüğe sokmadan havadan ikmal yapamaz mısın..?Laf at ile çekilen karavana geldi. Ben uzun zamandır at arabası karavan düşünüyorum amma arabayı çeken Atı gümrüklerden geçirmek biraz dertli.
Abi yoksa Ferrari yada Mustang mi getireceksin ? Türkiye de at mı yok ?Laf at ile çekilen karavana geldi. Ben uzun zamandır at arabası karavan düşünüyorum amma arabayı çeken Atı gümrüklerden geçirmek biraz dertli.
Allah ömrünü uzatsın..Yeşil sigorta bedeli çok yükseldi. .Mazot aldı başını gitti. Gel de arpacı kumrusu gibi düşünme.
Saman yem almaya gerek yok gezilen yollarda ot mu yok?
Şehirler arası at arabasını saatlerce kullanırken bir sıkıntıda her an önündeki atın gerisini seyretmek.
Tabiki lastik yama tamiri karşılığı olan nalbantlığı da öğrenip uygulama yapabilmek gerekiyor.
Gerek yok .elektrikli araba yap bedava yakıtla gezin.Böyle yükselen maliyetler karşısında galiba en doğrusu ya yaya dolaşmak yada velespitle gezmek.