Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Ben ise Verona'yı görene dek ,Floransa derdim .Ancak şimdi Verona benim için çok daha güzel diyebilirim .
Michelangelo tepesinde (Floransa )5 yıl aradan sonra( ilk gidişimiz 2005'te idi ) çocuklarımızla beraber karavanımızın içinde kahvaltı yaptık.Elimde çayım yudumlarken manzaraya ayrılmadan son kez baktım .Üst soldaki 5 yıl önce çekilmiş fotomuz .
Arena'nın etrafında gördüğünüz dekorlar Verona'da festival için hazırlanmış .Gece saatlerinde olduğundan gitme gibi bir şansımız olmadı .Hip on ,hip off 86 şehirde olan bir tur organizasyonu .Şehri otobüslerle gezerken 7 dilde dinleme şansınızda var .Verona'Da Arena'nın tam karşısında park tarafında durak var .Ve bir biletle iki ayrı tura katılıyorsunuz .
Yaklaşık kırk beş dakikalık rahat bir yolculuktan sonra Verona merkeze ulaşıyoruz.Arabamızı merkezdeki surların dibindeki açık otoparka bırakıyoruz. Beş dakikalık bir yürüme mesafesinde olan antik tiyatroya varıyoruz.Burası Veronanın en merkezi yeri meydanın karşısında turistik gezi otobüslerinin yanındaki kafeteryaya oturup bir şeyler içiyoruz.Otobüslerle tura katılmak istiyoruz ancak daha bir saat zaman var .Bizde vakitten kazanmak için antik tiyatronun olduğu parkı ve etrafı geziyoruz. Akşam opera festivalinin bir konseri var. Dışarıda bu konser için hazırlanmış heykeller var .Bir sürü sanatsever bilet almak için kuyrukta. Şimdi fotolar
Verona merkezdeki antik tiyatronun etrafını gezdikten sonra tur otobüsüne biniyoruz.Şehrin önemli turistik yerlerini gezmeye başlıyoruz.Otobüsün üstünden verona fotolarına buyrun.