Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,095
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

:smiley:

2011 italy greece   canon 386.JPG

2011 italy greece   canon 430.JPG

2011 italy greece   canon 433.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 456-1.JPG

Etiketler

Bu genel verona fotolarından sonra yarın özel mekanları anlatacağım herkese selamlar.

Ben ise Verona'yı görene dek ,Floransa derdim .Ancak şimdi Verona benim için çok daha güzel diyebilirim .

Michelangelo tepesinde (Floransa )5 yıl aradan sonra( ilk gidişimiz 2005'te idi ) çocuklarımızla beraber karavanımızın içinde kahvaltı yaptık.Elimde çayım yudumlarken manzaraya ayrılmadan son kez baktım .Üst soldaki 5 yıl önce çekilmiş fotomuz .

firenze.jpg

Arena'nın etrafında gördüğünüz dekorlar Verona'da festival için hazırlanmış .Gece saatlerinde olduğundan gitme gibi bir şansımız olmadı .Hip on ,hip off 86 şehirde olan bir tur organizasyonu .Şehri otobüslerle gezerken 7 dilde dinleme şansınızda var .Verona'Da Arena'nın tam karşısında park tarafında durak var .Ve bir biletle iki ayrı tura katılıyorsunuz .

verona2.jpg

verona3.jpg

verona4.jpg

BİR VİDEO İLAVE EDİYORUM VE HERKESE İYİ GECELER DİLİYORUM .

http://www.youtube.com/watch?v=XzAcFOYbiG4

*

Yaklaşık kırk beş dakikalık rahat bir yolculuktan sonra Verona merkeze ulaşıyoruz.Arabamızı merkezdeki surların dibindeki açık otoparka bırakıyoruz. Beş dakikalık bir yürüme mesafesinde olan antik tiyatroya varıyoruz.Burası Veronanın en merkezi yeri meydanın karşısında turistik gezi otobüslerinin yanındaki kafeteryaya oturup bir şeyler içiyoruz.Otobüslerle tura katılmak istiyoruz ancak daha bir saat zaman var .Bizde vakitten kazanmak için antik tiyatronun olduğu parkı ve etrafı geziyoruz. Akşam opera festivalinin bir konseri var. Dışarıda bu konser için hazırlanmış heykeller var .Bir sürü sanatsever bilet almak için kuyrukta. Şimdi fotolar

2011 italy greece   canon 312.JPG

2011 italy greece   canon 324.JPG

2011 italy greece   canon 328.JPG

2011 italy greece   canon 320.JPG

Verona merkezdeki antik tiyatronun etrafını gezdikten sonra tur otobüsüne biniyoruz.Şehrin önemli turistik yerlerini gezmeye başlıyoruz.Otobüsün üstünden verona fotolarına buyrun.

italya ve yunanistan yeni canon 318.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 314.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 317.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 321.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR