Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,102
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Alavere dalavere bizim Mustafa büyük oğlanı almış yanına meğerse ... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ben Ebruu :smiley: :smiley: :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=CwnNOTfHEHU

Etiketler

yetimmustafa' Alıntı:
Alavere dalavere bizim Mustafa büyük oğlanı almış yanına meğerse ... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ben Ebruu :smiley: :smiley: :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=CwnNOTfHEHU
:D çok güzel denk getirmişsiniz Ebru hanım.
Bundan sonra bizim gidemediğimiz yerlere önden sizleri gitmesi çok güzel olur kanaatindeyim,bu kadar detaylı ve videolu anlatımlar kafamızda ki soruların hemen hemen çoğunu cevapladı sayenizde.
Mustafa bey o Hymer ları göstermeyecektiniz benim değil ama bir çok arkadaşın aklı şimdi orada kalmıştır.Sazan konusuna gelince yıllarca amcamların aynalı sazan çifliğinde sazan baktık,zekiliğinin yanında bir o kadar da kuvvetliler,ben çok uzun süre olta kopardım ama ne zaman abimin uyguladığı dip oltaya kağuçuğu bağladım o zaman kuzu gibi gelmeye başladılar.Bilirsiniz Mollaköy kum ocaklarını ,sanırım orada da uzun uzun bakmışsınızdır mantara :smiley:

Bülent bey mollaköyde sazan tutmak nasip olmadı iyi bir kaşık oltacıyımdır resimdekilerden bayağı aldım.Yanlız hep böyle büyük değil tabiki en irisi bu geçen mart ayında tutulan bir oklama (turna) balığı.
Bu arada hem karavancılık hemde balık hastalığı olan arkadaşlarla tanışmak isterim.Selamlar

155086_468288249484_659564484_5470503_3347587_n.jpg

Abim balığa gider ben zamanında Sapanca da dinlenme tesisi işletirken ve Mollaköy de tuttum.O da balığa gitmedim bulunduğum mekanlar buna uygundu.Karavanla yanaşabileceğimiz bir yere bağlığa giderseniz, haber verin biz ailecek sizi kıyıdan destekleriz yada bizde elimize bir olta alır geliriz.

Garda daki beşinci günü Monte Baldo kayak tesislerine gittik.Monte Baldo kayak tesisleri Malcesine kasabasında bulunuyor.Kasaba bence garda gölünün en güzel yeri.Malcesine kasabasını ayrıca anlatacağım burayla ilgili çok güzel fotoğraflarımız var müjdeleyim.
Kayak tesislerine kara yolu ile ulaşım yok.Yanlızca telefrik ile çıkılıyor.Kayak yapanlar bilir özellikle adapazarında kartepe tesislerinde kışın yollar uygun olmayan araç ve zincirsiz çıkmaya çalışan kişilerce tıkanır.Kayak yapmaya gitmek özellikle pazar günleri eziyete dönüşür.
Monte baldo kayak tesislerinde arabanızı Mlcesine kasabasının içinde telefrik istasyonunun altındaki büyük otoparka bırakıyorsunuz bu kayakcılar için büyük avantaj hele hele şehirde oturan bir kayak sever kayak takımlarını alıp yolda kalma derdi olmadan kayak tesislerine gidebilir.İnşallah bizde türkiyede böyle tesislere kavuşuruz.
Telefrik iki etap.İsterseniz birinci etaba binmeyip arabanız ile ikinci etaba gidebiliyorsunuz.Biz öyle yaptık.Şimdi biraz foto açıklamalar sonradan gelecek.
Bu arada unutmadan bütün karavan camiasının kandilini kutlarım.

malcesine canon 059.jpg

Kayak tesislerinin birinci etebına kendi arabamamızla çıktık.Yol temiz ve asfalt.İtalyan köylerinin içinden geçerek yaklaşık yarım saatte telefrik istasyonuna ulaşıyorsunuz.Manzara harika aşagıda garda gölünün kuzey yanı Balzano -tirol istikametine bakan kısmı görülüyor.Yukarıda birinci etapta yine gardayı yukarıdan gören çok güzel bir resteurant var.
Yukarıda ayrıca sıft bisiklet ile iniş yapmak için özel asfalt bir parkur var yalnız manzarası için bile görülmeye değer.Bisikletçiler ayrı olarak guruplar halinde yukarı çıkıp aşağı özel yollarından iniş yapıyorlar.
Aşağıdaki fotolar Malcesine kasabasından telefrik yoluna girişi gösteriyor.

malcesine canon 027.JPG

malcesine canon 028.JPG

malcesine canon 032.JPG

Telefrik ile ikinci etaptan yukarı zirveye kayak tesislerine çıkıyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=W6F9ikpdHGA

Aşagıdaki fotolar ikinci etap telefrik tesisleri ve burada bulunan restorantın görüntüleri

Malcesine sony 195.JPG

Malcesine sony 183.JPG

Malcesine sony 185.JPG

Malcesine sony 184.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR