Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 117,105
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

:smiley:

Malcesine sony 125.JPG

Malcesine sony 119.JPG

Malcesine sony 102.JPG

Malcesine sony 098.JPG

Etiketler

Mustafa bey yaptigimiz bütün uzun gezilerde, cok begendimiz yerlerde bir kac gün kaliriz. Iskandinavya gezisinde bunu uygulayamadik. Esimle bu konuyu bir kac defa konustuk ama bir türlü tam izah edemedik. Iskandinavya´da o kadar cok güzel yer varki, hepsinde bir kac gün kalsak gezi bitmezdi diyoruz. Sende balikci olarak iyi bilirsin, bir yere aksam gelip sabah yola cikinca, ancak tesadüfen balik tutmak mümkün. Özellikle Norvec ´te fjordlarda geceledigimiz 3 yer balikcilarla doluydu. Hepsi, kücük lastik bootlariyla ve derin donduruculariyla gelmislerdi. Onlari, tuttuklari baliklari temizlerken biraz seyrettim. Ilerde Iskandinavya´ya gidersen bu yerlerin koordinatlarini sana verebilirim.

Nisan ayinda Garda gölünün yanindan gecerken, Peschiera del Garda sehrindeki büyük bir alisveris merkezinden levrek aldik ve Avusturya´da esimin halasinin evinde füme olarak hazirladik. Cok begenildi. Istersen bir dene.

Hüseyin abi tavsiyelerin için teşekkür ederim.Yazı dizisinin sonlarına doğru dönüş yolunda ravenna da adriyatik sahilinde levrek ızgara yedik böylesini ben türkiyede yemedim .Garda ile ilgili levrekbilgisini not ettim selamlar.

İtalyanlar böyle güzel bir eğlence parkı yapmışlar etrafındada onlarca kamping kümelenmiş.İşte işletme becerisi

1.JPG

6.JPG

7.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 028.JPG

Abartmadan söylüyorum parkın karavan kısmında geceleyen karavan sayısı tahminen 100-150 arasında.Çeşitli ülkelerden karavancılar çocularını eğlendirmeye getirmişler.Adamlar yanlızca garda gölünü pazarlamıyorlar.
Üstten fotolara devam[attachment=2]

italya ve yunanistan yeni canon 166.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 167.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 170.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 174.JPG

Bütün kampiglerden buraya servis var.Gece gardaland den geri dönüşte otobüler kamplara ücretsiz servis yapıyor.

9.JPG

19.JPG

24.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 023.JPG

Artık yavaş yavaş akşam oluyor çocukların peşinde çok yorulduk.Bu tatilmi eziyetmi diye söylenmeye başladık.Karı koca sabrımızın sınırına yaklaştık yavaş yavaş dönme vakti.....

italya ve yunanistan yeni canon 229.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 231.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 264.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 270.JPG

Size ufak bir tavsiye bizim gibi aralarında 5 yaş olan iki çocukla tatil yapıyorsanız böyle eğlence yerlerinde çocukları paylaşın.Çünkü iksininde beklentileri farklı oluyor.İki guruba ayrılın ve belli bir süre sonra belirlenen yerde buluşun.
Tabi paylaşımda alavere dalavere kürt memet nöbete hesabı beş yaşındaki bilal bana düştüğü için gardaland deki tüm tuvaletleri ezberledim.Çünkü yarım saatte bir çiş nöbetinde idik.

italya ve yunanistan yeni canon 155.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 156.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 282.JPG

italya ve yunanistan yeni canon 288.JPG

Yorucu bir günün ardından erkenden kalkıyoruz .Ebru çamaşırları ben bulaşıkları hallediyorum.Karavanın içi bir hayli dağınık.Eşim etrafı toparlarken çocuklar ayak altında dolanmasın diye onları yüzme havuzuna götürüyorum.
Akşam üstü gardanın en güzel yerlerinden Sirmione ye gidiyoruz.Bu kasaba Garda gölünün güney ucunda oldukça dar bir yarımada üstüne kurulmuş.En uç kısmında kalesi içinde çok güzel sahili ve alışveriş dükkanları var.Mutlaka görülmesi gereken bir yer tavsiye ederim.Buyrun fotolara

23.jpg

25.jpg

27.jpg

28.jpg

Akşam yemeğini burada yedik ancak yediğimiz kalamar tam bir hayal kırıklığı idi.Eşimin yediği diri bırakılmış italyan usulü parmesan peynirli makarna fena sayılmazdı.
Benim yediğim lazanya gerçekten güzeldi yapanın ellerine sağlık

28.jpg

17.jpg

21.jpg

4.jpg

garda 2011 001.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR