Ankaradan Edirneye kadar gidip ilk geceyi orada bir otelde geçirdik karavanmızı kocaeliden teslim alıp yola devam ettik dolayısıyla edirneye biraz geç vardık,
Sabah erkenden oradaki bir kamp alanına geçip karavanı keşfetmeye ne lazım olabilir onları bulup temin etmeye çalıştık ertesi sabah da belgrada doğru yola çıktık.
Yolculuk gümrüklerin yoğunluğundan dolayı tahminimizden uzun sürdü belgrada 22 civarı vardık ve geç saatten dolayı yine yolda ayarladığımız otelde kaldık.
Belgrada vardığımızda oteli bulamadık biz yüksek binaların arasında dolaşırken polis arabası yanımıza geldi ve camı açıp ne ayaksınız der gibi bakış attı, ben hemen telefonu alıp aşağı inince onlarda indi arabadan adresi gösterdim ve bulamadığımı söyledim aralarında biraz konuşup adresten emin olunca telefonu geri verip onları takip etmemi söylediler.
bizi otele kadar götürüp gittiler. Otele yerleştikten sonra karavanı parketmek için yer aramaya başladım aslında otelden bana otoparkın şifresini söyleyip yeri tarif ettiler ama tavan yüksekliği kurtarmadığı için mecburen başka yere bakındım,
Otopark başka bir binanın alt katıydı ve dik bir rampadan inmiştim allahtan sığmayacağını son anda farkettimde girmeye çalışıp panelleri kırmaktan kurtuldum karavanı oradan geri geri çıkartmak tüm yolculuk boyunca yaşadığım en kötü andı artık bırakıp otele dönmeyi bile düşünmüştüm birtürlü karavanın yönünü ayarlayamıyordum mesafe kısa alan 2 arabalık alan ve geri geri dik bir rampa sıkışıp kaldım arabadan indim biraz baktım, baktım, baktım,
Ekli dosyayı görüntüle 505702 Ekli dosyayı görüntüle 505703 Ekli dosyayı görüntüle 505704 Ekli dosyayı görüntüle 505705 Ekli dosyayı görüntüle 505706 Ekli dosyayı görüntüle 505707 Ekli dosyayı görüntüle 505702 Ekli dosyayı görüntüle 505703 Ekli dosyayı görüntüle 505704 Ekli dosyayı görüntüle 505705 Ekli dosyayı görüntüle 505706 Ekli dosyayı görüntüle 505707 sonra tekrar denemeye başladım birazcık yan tarafı sürterek çıkartabildim ama etraf nasıl balata kokuyor anlatamam hatta o koku arabadan 3 gün gitmedi biraz uzak bir mesafede sığdırabilecek bir yer bulunca parkedip otele döndüm.
Sabah kalkıp hazırlandıktan sonra Budapeşteye doğru yola çıktık, yine trafik ve gümrük yoğunluğundan dolayı biraz geç vardık ama kampa girilebilcek bir saatti yerleştik ve 2 gün kalıp karavanla kaynaştık Karavanımız ve ilk konakladığımız Budapeşte Arena Camping in fotoları