Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Kemer taraflarında kamp alanları mevcutmu?Alanya'nin 30 km doğusunda, Antalya merkeze 180 km mesafede küçük bir ilçe var Antalya'ya bağlı , Gazipaşa. Merkezde ve merkeze yakın 3 tane plajı var, güvenilir, temiz, ucuz bir bölge. 3 plajda karavan kampı için uygun.
Herhangi bir kamp alanı yok, muhtemelen elektrik cekemezsiniz ama su sorunu olmaz.
Denize sıfır karavaninizi parkedip mis gibi tatilinizi yapabilirsiniz. Israrla tavsiye ederim.
O tarafı çok bilmiyorum.Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Kemer taraflarında kamp alanları mevcutmu?
kemer merkezde kaftan kamping kesinlikle tavsiye ederim, isletmeci bayan gecen sene devralmis ilk defa bu ise giriyor ve cok istekli heyecanli ve yardimseverdi, 3 aile kaldik, kimse kimseyi rahatsiz etmiyor, basibos insan yok, ben de bir kac haftaya gitmeyi dusunuyorum, elektrik sicak su var dolap ortak alanda, denize sifir instagram.hesabindan inceleyebilirsinizBilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Kemer taraflarında kamp alanları mevcutmu?