yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Arkadaşlar aklımda arabanın çeki kancasına tutturulacak motorun ön lastiğini sıkıştıracak bir sistem var. Motorun arka lastiği arkadan serbest gelecek. Böyle bir aparatı bana kim yapabilir acaba?
Evet tam olarak bundan istiyorum. Ama benimki Çeki topuzuna takılmalı. Bunu tam bitmiş ürün olarak üretebilecek üretici varsa benimle irtibata geçebilir.Sizin tasarımın benzerleri aşağıdaki videolarda var.
Eli düzgün iş yapacak demir ve kaynak işleri yapan biri örneğe bakarak yapması gerekir.
yada
sakaryadayım yapabilirim bunu hala lazımsa görüşelimArkadaşlar aklımda arabanın çeki kancasına tutturulacak motorun ön lastiğini sıkıştıracak bir sistem var. Motorun arka lastiği arkadan serbest gelecek. Böyle bir aparatı bana kim yapabilir acaba?
Kaç adet ihtiyacınız var?Evet tam olarak bundan istiyorum. Ama benimki Çeki topuzuna takılmalı. Bunu tam bitmiş ürün olarak üretebilecek üretici varsa benimle irtibata geçebilir.
Şu anda yaptırmaktan vazgeçtim.Kaç adet ihtiyacınız var?
Bu tür bir taşıma aparatını yurt dışı sitelerde görmüştüm ve benim de aklımdan geçmişti. Siz neden vaz geçtiniz? Teknik olarak bir sakınca mı tesbit ettiniz? Neye karar verdiniz?Şu anda yaptırmaktan vazgeçtim.
Hayır, İhtiyacım da değişmedi. Hala da olsa böyle bir aparata ihtiyacım olur. Belki de motosiklet taşıma romorku da alabilirim. Kocaer çok güzel bir üretim yapıyor bu hususta...Bu tür bir taşıma aparatını yurt dışı sitelerde görmüştüm ve benim de aklımdan geçmişti. Siz neden vaz geçtiniz? Teknik olarak bir sakınca mı tesbit ettiniz? Neye karar verdiniz?
Bilgi ve geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Römork aslında en fonksiyonel çözüm, uzun seyahatte eşya falan da konulabillir. Ama aparat kadar pratik değil, neticede araca ilave bir römork sözkonusu olacak. Bu yüzden öncelikli niyetim araca takılabilir bir taşıma aparatı.Hayır, İhtiyacım da değişmedi. Hala da olsa böyle bir aparata ihtiyacım olur. Belki de motosiklet taşıma romorku da alabilirim. Kocaer çok güzel bir üretim yapıyor bu hususta...
Kadir Bey merhaba, bu tür bir motosiklet çekme aparatını yaparım yazmışsınız, hiç uygulamanız oldu mu o tarihten bu yana? Örnek resim ve bilgi paylaşabilir misiniz? Bir de şu an bedelini sorabilir miyim? Teşekkürlersakaryadayım yapabilirim bunu hala lazımsa görüşelim
Araç arkasında yukarıdaki örneklere benzer bir taşıma işleminde motorun boşta çekilemsinin mekanik aksamlara zarar vermemesi gerekir.Motor boşta olduğu için aktarma organları mekanik olarak bir birinden ayrı durumda.Bunun zararı olur mu acaba o aklıma takıldı benim.
Kamyon tır vb araçlarda rampa aşağı vitesi boşa alıp gitmek uzun inişlerde zararlı. Yağlamayı tam yapamadığı için. Veya o tip araç çekici ile götürülecekse şaft sökülür ki zarar görmesin şanzıman.
Çalışmayan bi motosikletin aktarma sistemi boşta dönecek. Acaba zararı olur mu