CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozancagman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,176

ozancagman

Kamp I
Yer
İstanbul
Web
www.dnsonlineshop.com
Merhaba Arkadaşlar,

Midland Alan 78 Multi B ve Midland Alan 48 Multi B telsizlerdeki kampanyamızın detaylarını sizlerle paylaşmak isterim.

Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 15.08.2010 tarihine kadar geçerlidir.

Saygılarımla,
Ozan

Siparişleriniz için:

DNS İç ve Dış Ticaret
Bağdat Cad. No: 204/2
Çiftehavuzlar, Kadıköy - İST.

Tel: 0 216 355 73 00
Fax: 0 216 355 73 01
GSM: 0 533 684 09 81

Midland Alan 78 Multi B Kampanyası:

1 Adet Midland Alan 78 Multi B CB Telsiz
1 Adet AU-25 Harici Hoparlör
1 Adet ML-145 Manyetik tabanlı 5/8 CB araç anteni

KDV Dahil 299,00 TL
Ürünler 2 yıl garantilidir.

Midland Alan 48 Multi B Kampanyası:

1 Adet Midland Alan 48 Multi B CB Telsiz
1 Adet AU-30 Harici Hoparlör
1 Adet EH 800 Harici Megafon
1 Adet Alan S9 Plus 5/8 CB araç anteni

KDV Dahil 389,00 TL
Ürünler 2 yıl garantilidir.

[imgzoom]http://img830.imageshack.us/img830/4565/alan78kampanyascopy.jpg[/imgzoom]
[imgzoom]http://img530.imageshack.us/img530/7798/alan48kampanyascopy.jpg[/imgzoom]

Etiketler

Ynt: CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48

ozancagman' Alıntı:
Merhaba, İstanbul'da montaj için yardımcı olabilirim. İstanbul dışındaysanız ancak telefonla destek verebilirim. Montajı oldukça basittir.

Saygılar,
Ozan

Merhaba, CB el telsizi modelleriniz var mıdır?

arkadaşlar anlıyorum sıfır cihazlar bunlar ama bence bu kadar para bunlara verecenize sahibinden comu yada amatörbit i veya bu siteyi takip ederek daha iyi bir cihaz sahibi olabilirisiniz bu fiyatların altında daha iyi cihazlar alırsınız 73 ler

okm23 adlı arkadaşımız haklı bir araştırın derim

arkadaşlar üstte yazdığım konu ile ilgili bişey daha yazmak istedim biz bu ürünleri satan arkadaşımlada telefonda görüştük ve onu dinleyince onada hak verdim evet ikinci el cihazlara bakın demiştim ama şunuda bilsinki herkez ikinci el cihazdada dolandırılma olasılığınız çok ve cihazın tamir görmüş olma olasılığıda var tabiki sıfır malın yerini tutamaz demem şuki eğer 20 milyar bir jipe verebiliyorsan telsizide sıfır alıp takman daha iyi olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR