CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozancagman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,179
Ynt: CB (Halk Bandı) Telsiz Kampanyası - Midland Alan 78 ve Midland Alan 48

ozancagman' Alıntı:
Merhaba,

Kampanya sona erdi fakat ufak bir farkla yardımcı olabilirim.

Saygılar,
Ozan

Slm Ozan abi ne kadar bi farkla son durum ne oldu teşekkürler

Etiketler

moonwalker_arc' Alıntı:
Ozan bey güncel ürün fiyat bilgisi alabilir miyiz ?

Merhabalar,

www.dnsonlineshop.com adresinde tüm ürünleri bulabilirsiniz. Site üzerindeki fiyatlardan "GEZENBİLİR" üyelerine ayrıca bir indirim yapıyorum. İlgilendiğiniz modeli belirledilkten sonra telefonla ulaşabilirseniz yardımcı olabilirim.

Saygılar,
Ozan

Tel: 0 216 355 73 00
GSM: 0 533 684 09 81

ozancagman' Alıntı:
Merhabalar,

www.dnsonlineshop.com adresinde tüm ürünleri bulabilirsiniz. Site üzerindeki fiyatlardan "GEZENBİLİR" üyelerine ayrıca bir indirim yapıyorum. İlgilendiğiniz modeli belirledilkten sonra telefonla ulaşabilirseniz yardımcı olabilirim.

Saygılar,
Ozan

Tel: 0 216 355 73 00
GSM: 0 533 684 09 81
İndirim % kaç gibi? +taksitli satışlarda iki bankanın seçenekleri var.
Diğerleri ne olacak? gibi sorulara nasıl bir cevabınız olur acaba?

koroglu1414' Alıntı:
İndirim % kaç gibi? +taksitli satışlarda iki bankanın seçenekleri var.
Diğerleri ne olacak? gibi sorulara nasıl bir cevabınız olur acaba?

Merhaba, site üzerindeki fiyatlarda "Gezenbilir" üylerine %10 gibi indirim yapabiliyorum. İndirimli fiyat üzerinden Advantage ve Cardfinans'a 3 taksit yapabilirim. Eğer ofisimize gelebilseniz world ve 21 Mart'tan itibaren bonuscard'a taksit yapabilirim.

Saygılar,
Ozan

aycancan' Alıntı:
mrb set halindeki kampanya devam ediyormu acaba

yada şöyle soralım midland alan 48 set halinde şu an ne kadara gelir k.kart bonusda ne olabilir:smiley:?

ayrıca ankaradan sipariş de montaj için ücretsiz yönlendireceğiniz bir yer varmıdır?

ttos' Alıntı:
yada şöyle soralım midland alan 48 set halinde şu an ne kadara gelir k.kart bonusda ne olabilir:smiley:?

ayrıca ankaradan sipariş de montaj için ücretsiz yönlendireceğiniz bir yer varmıdır?

Merhabalar,

Maalesef bu kampanyamız artık sona ermiştir. Yeni kampayamızın detaylarını burada bulabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80124.0

Ödeme seçenekleri ve montaj konusunda yardımcı olabiliriz.

Saygılarımla,
Ozan ÇAĞMAN

ozan bey merhabalar,

cihazı teslim aldık dediğiniz gibide monteledik ancak bana biraz fazla verim alamıyormusum gibi geldi gun icinde telsizi acık tuttuğum zamanlar ender gorusmeler harici hiçbir gorusme yakalayamıyorum acaba cihaz da yapılması gereken bazı ayarlar varmıdır?

selamlar.

ttos' Alıntı:
ozan bey merhabalar,

cihazı teslim aldık dediğiniz gibide monteledik ancak bana biraz fazla verim alamıyormusum gibi geldi gun icinde telsizi acık tuttuğum zamanlar ender gorusmeler harici hiçbir gorusme yakalayamıyorum acaba cihaz da yapılması gereken bazı ayarlar varmıdır?

selamlar.

Selamlar, kanallar çok yoğun olmadığı için görüşme yakalayamamış olabilirsiniz. Ayrıca SQUELCH ayarını iyi ayarlamanız gerekiyor. Parazitin kesildiği noktada bırakmalısınız. Telsiz parazit seviyesi üzerinde sinyal aldığında görüşmeleri rahatlıkla duyabilirsiniz.

Saygılar,
Ozan

bende ilk aldığım zaman çalışmıyor bu demiştim kendi kendime. :smiley::smiley:
malesef kamyoncular ve bizden başka kullanan yok artık bu cb cihazları.Görüşme olmaması gayet normal.

yavuz-çelikel' Alıntı:
bende ilk aldığım zaman çalışmıyor bu demiştim kendi kendime. :smiley::smiley:
malesef kamyoncular ve bizden başka kullanan yok artık bu cb cihazları.Görüşme olmaması gayet normal.

90 lı yıllarda bi telsiz furyası vardı aklım o zamanlara gitti sanırım :smiley:

ttos' Alıntı:
90 lı yıllarda bi telsiz furyası vardı aklım o zamanlara gitti sanırım :smiley:

Aynı şeyleri düşünmüşüz.:smiley::smiley: konuşacak kanal bulunmazdı breyk breyk arkadaş arıyorum arkadaş.
Şimdi konuşacak kişi yok nerdeyse.Şehirler arası yollara yakın olduğunda kamyoncularla konuşmak mümkün.Ancak o yıllardan teknik çok ilerlemir paristen, almanyadan, rusyadan anonslar duyuyorum ben. Ancak tabiki standart cihazla oralara ses geçmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR