Çay, Kahve Ne Alırsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,502
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,227

Çay, Kahve Ne alırsınız?

• Kullanılan toplam oy
    125

Etiketler

Ynt: Çay, Kahve Ne Alırsınız?

Soğuk..soğuk..soğuk..neden böyle bilmem..kışın bile soğuk su,soğuk süt,portakal suyu vs.vs..Hep soğuk içecek seviyorum :smiley:

allahallah uğur kalaycı bey enteresan ...cok soğukta da mı soğuk içeçekler...? mesela almanya da yeni yıl öncesi kurulan panayırlarda harika sıcacık bir içecek satılıyor...glühvein....almanya çok soğuk ve bir okadar da ıslak bir memleket..bu dini bir içecek...ana madde kırmızı şarap...ama içine değişik baharatlar da konuluyor...ve tarçın...kaynadıkca dahada özleşiyor...soğuk panayırların bu sıcacık içeceğinden fincanlarda içiyorsunuz...iki faincan sıcacık eğlenceli panayır keyfini yaşamanıza yetiyor...ondan sonra üşünmüyor...ve inanılmaz lezzetli..burada ki alman arkadaşlarla soğuk kış akşamlarında zaman zaman şarabımızı pişirip baharatlayıp içiyoruz...o güzel panayırların keyfi olmuyor tabii ama en azından sıcacık....

o sıcak şarapları buz gibi havada ayak üzeri yapılan sohbetler eşliğinde cam kupalarda içmenin,içiniz ısındıktan sonra kurulan panayırdan noel alışverişi yapmanın ve kurulan sahnelere çıkan sanatçıların yaptıkları müziği dinlemenin tadı bambaşkadır. :smiley:

ben artık oralar gitmiyorum...en azından daha 4-5 yıl düşünmüyorum...ama ne belli...burada da hazırlarız...seneye bizim buralarda yaşayan alman arkadaşlarla yeni yıl öncesi panayır kurmayı düşünüyoruz...bu bölgede ki yaşayan yabancı uyruklu arkadaşlarla beraber...size de haber veririz gelirsiniz...noel panayırımız da hep beraber tarçınlı sıcak sıcak şarabımızı yudumlarız...denize karşı...uğur beye de soğuk bira...

Ben bir fincan iskoç çayı alayım ama bal ve viski oranı iyi ayarlanmış olsun lütfen kremada istemem :smiley:

Şöyle enfes bir tarçınlı sıcak şarap tarifi verebilecek arkadaş varmı? (detaylı)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR