Çataldağı - Ömerli - Sofular Hafif Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,412

Etiketler

Ynt: Çataldağı - Ömerli - Sofular Hafif Off-Road Gezisi (18 Ocak 2009)

dronder' Alıntı:
hafif mi ??? şaka yapıyorsunuz herhalde ;D ;D ;D
çok güzel bir gezi olmuş...paylaşım için teşekkürler...
Geneli Light bir geziydi, Keyifli bir pazargünü oldu, zaman zaman bir iki nokta ugraştırmadı değil... ;D

Ynt: Çataldağı-Ömerli-Sofular Light Offroad Gezisi (18 Ocak 2009)

Sabah uyandım baktım hava güneşli çok güzel.Bu güzel havayı evde yatarak ziyan etmemek lazım deyip ani bir kararla çıktık yola.Ben biraz gecikmiştim buluşma yerine vardığımda.Ama arkadaşlar boş durmamış araçlarını makyajlamışlar Leventi kurtarma operasyonuna başlamışlardı.Orası burası derken dere kenarında güzel bir çayırlığa attık kendimizi.Hem kahvaltı hemde çay kahve molası için.Çay ve kahvelerimizi yudumlayıp karnımızı doyurduktan sonra kan mide etrafında yoğunlaşınca beni bir kaşıntı tuttu :D :D
Başladık Hakan'la dere kenarında gezmeye .''Bak şurdan geçip,şu tarafa doğru devam edip,karşıya geçersek,güzel bir yol devam ediyor''Sonra derenin zeminini kontrol ettik.Derinlik kontrolüde yaptıktan sonra.Kaşıntımı gidermeye karar verdik ;D :D Tedbiri elden bırakmayıp her ihtimale karşı benim aracın arkasına halatları bağlayıp daldım suya.Bir ileri bir geri denemelerden sonra zeminin sağlam olduğu kanısına varıp yavaş yavaş ilerlemeye başlamıştımki,Dere aniden derinleşti.gaza yüklendim ama hızım yeterli olmadı.Suyun içindeki çukuru önler atladı ama arka tekerlek atlayamadı.Birazda ileri geri debelenince ''Hakan çabuk çeeekk'' :D :D sesleriyle bir çırpıda Hakan'ın ve onun suzi siyle çıkp kurtuldum oradan.Aracın içine biraz su girdi elbette ama önceden tedbirimizi almamış olsaydık...

Daha sonra orman içi yollardan ilerleyip otobandan sofular sahiline vardık.Kum tepelerinde hoplayıp zıplayıp eğlendik.Sonra kumda 2 çekere alıp başladık yanlamaya,dönmeye.Taki 4 yaşındaki kızımın ''baba yeter artık başım döndü drift yapmaktan'' diyene kadar :D Aynen böyle dedi ''drift''
Sonra gezenbilirin gözlemecisi Zülküf abinin yeri mola'da mantı ve gözleme ziyafetinden sonra güzel güneşli bir pazar gününü sonlandırıp evlerimizin yolunu tuttuk.
Bu güzel gezide emeği geçen Günümüzün keyifli geçmesinde katkıda bulunan Hakan ,Çağlar,Levent ve ailelerine teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Bendeki fotoları az sonra gönderiyorum.

DSC06497.png

DSC06498.png

DSC06499.png

DSC06501.png

DSC06543.png

DSC06545.png

DSC06546.png

DSC06530.png

Bendeki son karelerdi bunlar.Bir başka gezide tekrar görüşmek ümidi ile.

Fotograflarınıza baktım muhteşem .Bence pek light gezi olmamış :smiley: yada Bu light ise hard nasıl olur bilemiyorum :smiley:

60-70 tane foto ve video da bende var akşama yükleyeceğim. İki aracı kurtarma operasyonuna fotoğraflar çok güzel. Geçen hafta yaptığımız "LIght" suzukiciler buluşması gezisi bizi kaşındırdı hard bir gezi yapalım da kaşıntımız geçsin dedik ama yine sınırlarımızı zorlayamadık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri