denizin önüne dalgakıran olarak diziliriz..ilk kimin aracını alacak bakalım..cagri_ali' Alıntı:arkadaşlar pazar günü sağanak yağmurlu ve lodos denize kaptırmayalım araçları
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=CATALCA
cagri_ali' Alıntı:100$ lar hazır olsun cepte batırmak istersen memet abinin tarife
tarife böyle yapcak bişey yok ben batınca sana 1.000$ veririm, ama çıkartamazsan 2.000$ alırım, bizim çalışma şeklimiz buserkann' Alıntı:;D 100$ lara ben vinç alırım..o zaman mehmet abi batsın ben onu çekeyim..;D
serkann' Alıntı:denizin önüne dalgakıran olarak diziliriz..ilk kimin aracını alacak bakalım..
sen bilirsin teklif var ısrar yok..cagri_ali' Alıntı:heheh serkan ben almıyım benmki türünün son örneği elini sallasan şeroya carparrr bnm 3,5 yok vermem onu denizlere ben tepeye tımanırvideo çekerim
abi sen gelde sorun değil gerekirse helikopter çağırırız..;Dexpres' Alıntı:tarife böyle yapcak bişey yok ben batınca sana 1.000$ veririm, ama çıkartamazsan 2.000$ alırım, bizim çalışma şeklimiz bu
beatrix' Alıntı:Yürki...! böylece aylardır yıkammamış olan arabanın özellikle altı bol bol yıkanır ...
cagri_ali' Alıntı:Ayazağa grubu saat 8.30 da çıkış yapar yavaş yavaşş beylikdüzü carrefour....
uygun gibi görünüyor..zaten keşif gezisi olacak..zorlanan araçlarada yardımcı oluruz merak etmeyin..fbmy' Alıntı:Etap standart 4x4 araçlara uygun mu acaba ?
serkann' Alıntı:uygun gibi görünüyor..zaten keşif gezisi olacak..zorlanan araçlarada yardımcı oluruz merak etmeyin..
ormanlı adı üstünde ormanlı doğa gezisi..
mogzilla' Alıntı:İşinize karışmak gibi olmasın ama , bana göre Sarıyer-Ayazağa tarafından gelecek araçlar için Beylikdüzü-Ormanlı rotası çok ters ve uzun.İnanın Şileye daha az mesafe var.
Sarıyer civarından gelecek araçlar Kemerburgaz-Göktürk-Kısırmandıra-Tayakadın-Yassıören yaparlarsa düzbir hattan gitmiş olurlar.
Güney sahilinden (Bakırköy- Avcılar-Beylikdüzü gibi ) gelecek araçlar da Hadımköy-Yassıören yaparlarsa , ekibin tamamı Kestanelik köyü girişinde buluşur ve Ormanlı'ya doğru ekip halinde devam edilir.
Naçizane tavsiyem ;D
İsteyenler haritadan bakabilir.
cagri_ali' Alıntı:ŞERO 5,2 lemi unoylamı