Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,037

bipolar

Zirve
Yer
İstanbul
Cumartesi tüm gün dinlenip kendime geldikten sonra Pazar günü, yeni lastiklerimin toprağa deyme zamanı gelmiştir diyerek, Şile yolu üzerinde Çataldağı eteklerinde 2-3 saatlik bir gezi yaptım. Daha sonra ise Sofular Köyü ara sahiline, orman içi yollardan geçerek ulaştım.. İşte resimler....
Test için girilen Çataldağı orman yolu, çok bilinen bir yer oldugu için GPS kayıtlarını vermeye gerek duymadım..

GeziGzergah.jpg

P1010222.jpg

Yeni lastiklerin 30*9,5 inç çamurluklara sürtme durumunu inceledim :smiley: test Gut..

P1010224.jpg

P1010226.jpg

P1010230.jpg

P1010235.jpg

P1010240.jpg

Etiketler
Ynt: Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008)

P1010244.jpg

P1010246.jpg

Yollar temiz ve düzgündü.. Doğa ve ormanın güzelliğini seyre dalarak devam ettik...
Bu arada yeni off-roadcular da yetiştirmeyi ihmal etmedik..:smiley:

P1010249.jpg

P1010252.jpg

Böğürtlenler ise nefisti.. :smiley:

P1010271.jpg

Gezinin dağ yolları kısmını bitirip Sofular Sahile ulaştık.

P1010276.jpg

Sahilde biraz yürüyüş sonrası sıcak olan deniz suyuna daha fazla dayanamadık... ve daldık:smiley:

P1010305.jpg

P1010306.jpg

P1010321.jpg

Eee o kadar gez, yüz, insan acıkıyor.. Vee magal eşliginde ziyafet kısmı...

P1010336.jpg

P1010335.jpg

Bu güzel aktivite sonunda 1 saatlik yolculukla eve varıp vaybe güzel oldu dedik.. Demekki zamanı güzel değerlendirdik..:smiley:
Slmlarrr.
Hakan Irıklı..

Vay hain vay!... Hani eve kapanıp dinlenecektin, tüm haftasonu!... :mad:

Çok keyifli bir haftasonuydu, çok teşekkürler Hakan...
Yıllardır araç kullanıyorum ve çok da keyif alırım ama off-road farklı bir heyecan, bu konudaki yardımların ve deneyimlerini benimle paylaştığın için teşekkürler...

Şile ve mangal kısmı da süperdi doğrusu...

Ben izlerken zevk aldım artık sizin gezerken neler hissettiğinizi tahmin bile edemem.Mangalın kokusu buraya kadar geldi ,Sağlıcakla kalın.

Valla "kuçunun" havası değişmiş yeni lastiklerle çok yakışıklı olmuş güle güle kullan Hakancım :smiley:

Selmacım sen önceki hafta da senin Megane ile offroad yapmıştın zaten Mert sayesinde (ya da Mert yüzünden mi demek lazım :p )

Ben gene dalışa gittim ama önceki hafta hayhuy arasında benim dalış patiklerini ya Despotta ya da çeşme başında ekmişim, çok da severdim yazık oldu, neyse daldık elalemin patikleriyle ama tez zamanda kendime patik edinmem lazım..

Sibelcim Mert yüzünden dersek Mert'e haksızlık etmiş olurum, çünkü çok keyifli bir gündü...

Megane daha alışamadı bana, şaşırıyor nerelere giriyorum diye :smiley: , halbuki daha önce Vectra kullanıyordum, ona öğretmiştim buna benzer yolları, Hatta Despot'a inmeyi bile deneyebilirdim Vectra'yla, denerdim vede inerdim :smiley: belki ama sanırım sonsuza kadar orada bırakmak zorunda kalırdım...
Bu yüzden de offroadu bir offroad aracıyla yapalım dedik ve sağolsun Hakan güzel bir organizasyon yapmış, yoksa arabaya yazık olacaktı :smiley:

Benim gözüm kalmıştı dalış kıyafetlerinde :smiley:, çok beğenmiştim, o yüzden kaybolmuşlardır, çooooooooook üzüldüm.
Despot'ta unuttuğumuz bişey yoktu bence, çünkü Hakan son defa arabadan inip etrafı kontrol etmişti kalan bişeyler var mı diye.

Ben dalış keyfine doyamadım ve Hakan'a rahat vermedim, garibim de benden kurtulabilmek için ne yapsın geçtiğimiz hafta sonu yine Saroz'a gitmek zorunda kaldı benimle. Bu defa 22 dk kalabildim, hemde biraz daha farkındalığım arttı suyun altında.Daha rahattım yani. Önümüzdeki yıl Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyorum.

Selmacım , Hakan'la çok güzel bir gün geçirmişsiniz, offroad deneyimlerini arttır arttır ilerde yapılacak etkinliklerde yararı olacaktır :smiley:

Hakan yeni lastiklerle araca daha güvenir olmuşsun tümseklerde. Özellikle arka amortisörün çalışma aralığı çok iyi olmuş.

Zerrincim ben bu deneyimleri arttırmak adına bugün bi çılgınlık yaptım ve yağan yağmurla biriken suya daldım meganla sonucunu düşünmeden.
Ve sonuç; girdiğim gibi çıktım, çıkarken de minik bi gölün tam ortasından geçiyomuşum gibi hissettim...Süperdi :smiley:

Virüs diyorlar buna bilesin Selmacım :D ... kaptığın zaman bırakamıyorsun ;D... sen çoktannnnn kapmışsın ;D

Artık çoookkkkkkkk geç canım ya, kaptım bi kere...
Sadece offroad değil üstelik, birde scuba dalışı keşfettim.....

Gördüm gördüm , sen double yapmışsın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri