Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,038
Ynt: Çatal Dağı Lastik Test / Sofular Sahil Gezisi ( 27 Temmuz 2008)

PASIFFLORA' Alıntı:
bugün bi çılgınlık yaptım ve yağan yağmurla biriken suya daldım meganla sonucunu düşünmeden.
Ve sonuç; girdiğim gibi çıktım, çıkarken de minik bi gölün tam ortasından geçiyomuşum gibi hissettim...Süperdi :smiley:

Virüs artık damarlarınızda. ;D Yapacak birşey yok,kurtuluş'da yok :eek: Yeni bir off-road 'cu , hanım arkadaşımız daha oldu. :D :D Aramıza hoş geldiniz Selma hanım. :D :D

Etiketler

Zerrincim çok keyifliydi dalışdaki disco, ben hem çok korkuyor, hemde çok istiyordum. Sonunda Hakan, Mert, Sibel ve Oktay'ın in bir arada bulunduğu bir gün kendimi güvende hissedip, Tansu'nun da teşvik etmesiyle Saroz'da denedim ve iyiki de denemişim. Her ne kadar üzerime senaryolar yazsalar da, :smiley: ( ki bu senaryolar kucağıma kocaman karpuz verip beni direk daldırmak, aşağıda tüpü kapatıp hay Allah eğitim zaiyatı demek ) :smiley: sonunda birinden biri halime acır beni kurtarır diye düşündüm ve denedim . Sonrada hızımı alamayıp ertesi hafta yine gittim Saroz'a. Bu arada benden bu kadar kurtulmak istemelerinin nedeni Despot'tan çıkarken arabada bir kişi eksik olursa daha iyi çıkarmış :smiley:

Offroad ise apayrı bir heyecan ve keyif, tarif edilemez sadece yaşanır ....

ceranus' Alıntı:
Gördüm gördüm , sen double yapmışsın ;D

Çok teşekkürler, kurtulmak istemiyorum ben bu virüsten. Bu heyecandan ve keyiften uzak kalmak istemem :smiley:

yuysal' Alıntı:
Virüs artık damarlarınızda. ;D Yapacak birşey yok,kurtuluş'da yok :eek: Yeni bir off-road 'cu , hanım arkadaşımız daha oldu. :D :D Aramıza hoş geldiniz Selma hanım. :D :D

2 Dakka bakmadık neler yazılmış yav.. du bi sırayla yazayım..
Sibel'e güzel haberi verdim, Sanırım patikleri bende kalmış, Mert'indir diyerek yıkayıp kenara koymuştum..:smiley:

Selma için cesareti ve azmi takdirê şayan.. yüzme bilmeden korkularını göze alarak geldi,,, yavaş ve programlı bir şekilde önce ABC egitimi daha sonra ilk scuba deneyimi yaptık.. ve 3. discover sonunda su altında oturup balıkları elimizden besleyip etrafa bakacak hale geldi. Bravo..
Ama egitim uzun ve zorlu, seneye daha bir çok şey ögreticem.. egitimi bitmeyecek:smiley: Bu haftada Offroad denmesede, orman içi düzlüklerde turlayıp stres :smiley: attık.. güzeldi, Selma için deneyim fırsatıda oldu.. Virüs kaptı, geridönüşü yok artık :smiley:

Onur Tşk. ederim Lastikler gerçekten çok yakıştı ve aracın arazi için yol tutuşu çok iyi oldu, gerçi çamur bir ortam bulamadım ama hem çamur hemde dere içi gibi ıslak zeminlerde daha iyi olacagına inanıyorum.

Zerrin yorumlar için tşkler.. Ankaraya SLmlar..

Görüşmek üzere...

Lastikler çok yakışmış Hakan, hayırlı olsun :smiley: artık çamurları bekliyosun sanırım, valla Karadenizde yaylalarda ne çamur vardı ara yollarda bi görseniz :smiley:

Tşk. gerçekten iyi oldular.. Arazide tutuş çok iyi oldu.. bu arada hoş geldinmi diyelim hala oralardamısın :smiley:??

yok yahu geldik be hocam :smiley: alışmaya çalışıyoruz betona, toza dumana, çeşmeden akan pis suya, yeşilin açık tonlarına

hayırlı olsun lastikler hakan çamurlana çamurlana kullan :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR