Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 268,885

Etiketler

Ynt: Casio Saatler İçin Kullanma Kılavuzları

merhabalar 3 gün kadar oldu prg-40 casio saat aldım kullanma klavuzu ingilizce sitelerde her nedense türkçe klavuz yok prg-110 türkçe kullanma klavuzunu indirdim umarım işime yarar paylaşım için çok teşekkür ederim.Saate gelince saat güzel biraz büyük gözükebilir ama alışınca sorun olmayacağını düşünüyorum almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim.

Prg 110 benim 3 sene önce aldığım saatimdi hâla kullanıyorum ve Türkce kullanım klavuzu ararken bu forumla tanıştım bir daha kopamadım katkısı olan herkese teşekkürler iyiki varsınız.

negar' Alıntı:
bu linkte 2782 türkçe kılavuzu var.

http://**.com/files/266269586/2782_SPF-60_Tuerk_e_Kullanma_K__305_lavuzu_.doc

Bana protrek 130t 3135 türkçe kullanma kılavuzu lazım varsa atabilir misiniz?
lınk calısmıyor :(

ersa.com.tr adresinde butun kullanma kitapcıkları mevcutdur türkiyedeki tek yetkili ith.cısıdır saatın kagındakı makıne kod numarasını yazdığınızda bulabilirsinz kare cerceve içine alınmış kod nosudur.

merhaba arkadaşlar.protek serisinden bir saat almak istiyorum.acaba hangi modeli tavsiye edersiniz acaba?

http://optimisttime.com/casio-turkce/4734-4735.pdf

casio türkçe kullanım kılavuzu

Prg 40 kullanma klavuzu Türkçe
http://omerdisdis.blogspot.com/2012/03/casio-protrek-prg-40-turkce-kullanm.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR