Casio Saat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çakma Rambo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,169
Ynt: Casio Saat

ya arkadaşlar bende casio proteck PRG-80T SAATİMDE GÜN VEYA TARİHİN YAZDIĞI YERDE OPEN YAZISI VAR VE HİÇ BİR TUŞ İŞLEMİYO AMA ZAMAN GÖSTERGESİ ÇALIŞIYO. NEYAPMAM LAZIM BİLGİLENDİRİRSENİZ ...

Etiketler

whiteorca' Alıntı:
ya arkadaşlar bende casio proteck PRG-80T SAATİMDE GÜN VEYA TARİHİN YAZDIĞI YERDE OPEN YAZISI VAR VE HİÇ BİR TUŞ İŞLEMİYO AMA ZAMAN GÖSTERGESİ ÇALIŞIYO. NEYAPMAM LAZIM BİLGİLENDİRİRSENİZ ...
kullanım kılavuzunıu eklıyorum sanırım ısınızı gorecektır............[attachment=1]

Ekli dosyalar

• 2894.pdf
    1.4 MB · Görüntüleme: 336

Allah razı olsun teşekkür ederim ama benim problemöimle alakalı bir açıklama yok yinede çok sağol

pıl gostergesını bı kontrol edın eger L gozukuyor yanı pıl sevıyesı dusuk ıse saatınızın bır takım fonksıyonları calısmayacaktır guneste sarj etmeyı deneyın olazıse pılı deıstırmek gerekecektır muhtemelen pıl problemıdır oyle oldugunu umıdedıyorum

arkadaşlar casio prg 200 için de türkçe kullanım klavuzu var mı acaba? model no 3173

casio sgw 100b 3v sadece dijital pusula ve termometresi var (oğlumda var)
diğeri casio prg 40 3v daha fonksiyonel ,barometre ve -700 ile +10.000 metre arası 5 metre aralıklarla ölçüm yapabilen altimetre si var bu sana daha uygun ben internette bakıp beyenip %20 daha ucuza tahtakaleden garantili olarak aldım
kullanma kitapçığı yerine cd veriyorlar artık

sayın musa69.
siz bahsettiğiniz saati ne kadara aldınız bilmiyorum ama ben prg 200 ü kargo dahil 150 usd ye e-bay den aldım. ama içinden türkçe kullanma klavuzu çıkmadı doğal olarak.

kon3442' Alıntı:
sayın musa69.
siz bahsettiğiniz saati ne kadara aldınız bilmiyorum ama ben prg 200 ü kargo dahil 150 usd ye e-bay den aldım. ama içinden türkçe kullanma klavuzu çıkmadı doğal olarak.

casio sgw 100b 3v saat internet te 115 ila 130 tl arası fiyatı vardı tahtakalede casio türkiyedeki parekende satış yapan bayisinden 95 tl ye aldım garantili cd si de türkçe

alt kapağındaki conta yerinden kaymış servise gönderdim 8 lira masraf oldu herkese ilgiden dolayı teşekkür ederim

İlgilenen arkadaşlar blogumda çok ayrıntılı bir PRG130T incelemesi ve Türkçe kullanım kılavuzunu bulabilirler ;)

http://umutspicks.blogspot.com/2010/09/casio-protrek-prg-130t-7vdr-saat.html

CASIO-PRG-130T-7VDR.jpg

PAG 40 modelini Ebay.com sitesinden 5 ay kadar önce yaklaşık 230 TL fiyata yakın bir maliyetle satın aldım< Harika kullanışlı bir saat, tavsiye ederim.

SDC11916.jpg

swg 100 model saati kullanmaktayım. Pusulası çok kullanışlı ve doğru çalışıyor. Sağlam bir yapıya sahip. Öteki modeller gibi abartılı büyük değil. Su sızdırmazlığı mükemmel ama 200mt demek suyun o seviyesinde çalıştığını test sonucunu belirtir. Normalde 3 metrede bile kolunuz hareket halinde olduğu zaman 200mt basıncı siz görmeseniz bile saat algılayacaktır. 4mt sonra zaten su geçirme başlar. O kadar suya dalmayı düşünmüyorsanız ve sağlam bir saat için ortalama bir fiyatta olan model.

whiteorca' Alıntı:

Merhabalar,
Bildiğim kadarıyla saat içerisine su aldığı zaman OPEN hatası vererek, saat kasasının açılarak içerisinin temizlenmesi gerektiğini belirtiyor.
Saatinizin su almış olma ihtimali nedir?

bende PRG-110 var arkasında Made in Thailand yazıyor, 2 senedir hiç sorun yaşamadım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR