Caretta Karavana Araç Üstü Sepet Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haşmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,268
H

haşmet

Ziyaretçi
Yaşayarak öğrendiğimiz deneyimler sonucunda bizleri zorlayan engellerin üstesinden gelmek ve hafifletmek için her birimiz çeşitli projeler çıkarıyoruz,bende karavanımı üzerine bot atarak seyehatlerimi ve tatillerimi yapmaktayım,ancak karavanın üzerine bir sepet bagaj yaparsam,karavanın içine tıkmış olduğum veya içine koyamıyacak olduğum eşyaları daha düzenli bir şekilde taşıma yapabilecek olduğım kararına vardım.
Çok titiz ölçümlerden sonra sepeti yaptırdım,görselleri beğeninize sunarım.

Ynt: Caretta Karavana Araç Üstü Sepet Yapımı

Resimler biraz geç kondu kusura bakmayın

casio fotograf makinesi tüm görseller 001.JPG

casio fotograf makinesi tüm görseller 002.JPG

casio fotograf makinesi tüm görseller 003.JPG

Jantları büyütmek istedim ama çok araştırmama rağmen uygun jant takımı bulamadım,7 cm takoz koyup biraz yükseltmeyi çözdüm ve yan basamaklarla arka tampon ilave ettim

casio fotograf makinesi tüm görseller 004.JPG

casio fotograf makinesi tüm görseller 005.JPG

casio fotograf makinesi tüm görseller 006.JPG

casio fotograf makinesi tüm görseller 007.JPG

Karavanı geçen sene ikinci el olarak 8500 tl ye aldım,Caretta 1200 modelidir,masrafları soruyorsanız,kalıcı olan aksesuarlar,500 sepet,200 yanbasamaklar,100 arka tampon,50 yükseltme, ve işçilik

Karavanınız çok güzelmiş sepette on numara olmuş iyi tatiller dilerim

Haşmet bey,
Hepsi çok güzel olmuş, sepet en çok şık. Benim de niyetim önce sepet yaptırmak fakat sorduğum birisi ki iki defa yazışmıştık Facebook ta "abi senin için 1500 lira olur aşağısı kurtarmaz dedi" iyi ki benim içinmiş dedim bende.
Caretta tamam güzel de benim favorim diğer römork ve üzerindeki çadır.
Sana iyi gezmeler dilerim.

sisdagili61' Alıntı:
Haşmet bey,
Hepsi çok güzel olmuş, sepet en çok şık. Benim de niyetim önce sepet yaptırmak fakat sorduğum birisi ki iki defa yazışmıştık Facebook ta "abi senin için 1500 lira olur aşağısı kurtarmaz dedi" iyi ki benim içinmiş dedim bende.
Caretta tamam güzel de benim favorim diğer römork ve üzerindeki çadır.
Sana iyi gezmeler dilerim.
Niyazi Abicim,Muğla sanayi bakımından çok kısır bir yer,benim römorkun ahım şahım bişeysi yok,bir fiber ustası olsa kalıbı çıkarttırıp sana göndericem ama malesef anadolcu ustaları kalmadı,kendim öğrenebilirsem epoksi fiber uygulaması çok projelerim var,ama ben bulurum usta dersen seve seve al götür abi,bursada ilhami abiye bir araçüstü çadır siparişi vermeyi düşünüyorum,almaya karar verirsem römorku da ona götürüp bir kalıp alırım belki,isteyen çook inan

Teşekkür ederim Haşmet kardeş.
Çanakkale öyle ki burada ancak pencere demiri yaptırabilirsin veya bahçe çiti.
Römork gerçekten gayet güzel, özellikle senin römorkun çok şık. Sanırım bu seneden geçti gibi kısmet se seneye alıp, kenarlarını yükseltip, üzerini kapatmayı ve üzerine çadır koyma niyetim var.
Fiber işi artık öldü. İstanbul da bir arkadaşım vardı çok güzel şeyler yapardı, bazı firmalara fason spoyler üretirdi, piyasa dolunca ve girdiler artınca o da vazgeçti.
İnşallah Bursa da kalıp çıkarta bilirsin.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR